Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az elveszett...

Mit lehet kezdeni az elveszettség érzésével?

Figyelt kérdés

Szeptemberben kezdem a mesterképzést. Szerencsére oda vettek fel, ahova szerettem volna járni, viszont mindemellett munkát is kellene keresnem, viszont ezzel a témával kapcsolatban teljes gyomorideg kap el. Az előző munkahelyemre szerettem volna menni, ahol gyakornoki programon voltam, viszont sajnos nincs szabad pozíciójuk. Kaptam egy kis segítséget egy kontakttal ugyanennél a cégnél, vagyis egy másik városban lehet lenne lehetőség (de ez egyáltalán nem biztos még), de nem érzem magam motiváltnak. Ahol már dolgoztam ott annyira jó csapat volt, annyira szerettem és ők is teljesen befogadtak és ha belegondolok, hogy ezt az egészet felépíteni valahol máshol megint plusz utazgatással, akkor elég csalódott leszek.

Egy folyamatos elveszettség, kilátástalanság érzés van bennem, mert annyira ez a hely lett volna a célom és helyette nincs más ötletem.

2022. aug. 28. 23:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Ezek mellett több frusztrációm van az élet más területein, amikre nem találok megoldást vagy nem tudom hogy fognak megoldódni. Olyan, mintha folyamatosan egy száz mázsás súlyt cipelnék pihenés nélkül. Kilátástalannak látom a helyzetem, teljesen el vagyok veszve és félek, hogy sose fognak helyrejönni, megoldódni a dolgok.
2022. aug. 28. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Megértéssel, hogy egyedül magadra számíthatsz és ahova kerülsz, ott bízol magadban hogy vagy jól megoldod a helyzetet, vagy lesz erőd nemet mondani és elhúzni ha egy hulladék az egész.

Amíg ennyire másoktól függesz, mind a létezésed, mind a mentális állapotod, addig ez a szenvedés lesz. És ha felbomlik az a csapat, akkor mi van? Vagy kirúgnak? Vége a világnak?

Millió másik munkahely van, nem kell bemagyarázni hogy egyetlen lehetőséged van a jó karrierre/életre.

2022. aug. 29. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

"Ezek mellett több frusztrációm van az élet más területein, amikre nem találok megoldást vagy nem tudom hogy fognak megoldódni. Olyan, mintha folyamatosan egy száz mázsás súlyt cipelnék pihenés nélkül."

Ilyen a felnőtt élet. Mindenkinél így van, kivéve, akik másokon élősködnek.

2022. aug. 29. 07:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező

Mivel még egyetemista vagy, menj el egy ingyenes mentálhigiénés konzultációra. Nem szégyen kicsit sem és lehet segít. egy próbát megérhet.

ÉN pont ellenkező szituban vagyok, van egy hely ahol nem érzem a csapatot magaménak, nem jó a fizu, am maga a hely jó lenne. Gyakornok vagyok.

Tudom, hogy ez zsákutca, nagy előre törési lehetőség nincs, szabad pozíció sem biztos, hogy lesz akkor amikor végzek és a kezemben lesz a diploma.

Most készülök lelépni, de én is kicsit az ismeretlentől félek.

Nehéz elrugaszkodni, de vállalni kell a felelősséget a tetteinkért.

Nekem kell egy pár hónap munkanélküli állapot, hogy tudjak írni egy minőségi szakdogát. Tudjak beszélni szakértőkkel stb.

Nem hinném, hogy munka mellett ezek beleférnének és minőségi végeredmény születne + megmaradna a mentális egészségem/ nem lennék stresszes stb.

Persze a pénztől rossz elesni, de ez ilyen.

Az is a felnőttség része, amit 3 mas mond, kiegészítve azzal, hogy igen mindig vannak nehéz helyzetek, lesznek is és felnőttként dönteni kell.

Nem választani, válogatni, hanem dönteni.

Néha a jó döntés az előre, néha a hátra, néha egy új irány.

Nem tudtak munkát adni...és?

Más munkahely is lehet jó, lehet rossz,

Egy tudást oda már átviszel.

Ezzel már több lesz a karriered ott.

Sok sikert!

2022. aug. 30. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!