Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más 20-on éves is van úgy,...

Más 20-on éves is van úgy, hogy teljesen elveszettnek érzi magát?

Figyelt kérdés

Oké, van az a kategória, aki beírja egy kérdéshez, hogy ennyi idősen milyen jól megy neki, ez a kérdés nem nekik szól.

Még otthon élek, költözésre nincs lehetőségem, hiába nem jövök ki annyira a családommal,ráadásul egy kicsi, őszintén szólva elég csúnya házon kell osztozni. Tanulok munka mellett, de egyelőre csak az érettségim van, ami sok mindenre nem elég, úgyhogy gyakorlatilag egy legalja helyen dolgozom, ahol a fizetés is kevés, szabadság is csak papíron van, de kritizálás meg elvárások azok vannak. Cserében jó a társaság, nem hányingerrel megyek dolgozni, mint a korábbi munkahelyemre, de ez kicsit sovány vigasz.

Igazából ha végzek a sulival, se tudom mennyivel lesznek jobbak a kilátások. Nem egyetemre járok, csak szakképzés, szóval nem valószínű, hogy többszázezres fizetéssel fogok kezdeni, de az albérletek viszont elég drágák.

Baráti társaságom nagyon megkopott középiskola után, kapcsolatom nincs, szóval úgy érzem, kb egyedül vagyok mindennel.

Igazából nem tudom mit akartam ezzel a kérdéssel, csak kíváncsi vagyok, vannak-e sorstársak, esetleg ha akartok, írhattok ti is a helyzetetekről.

2021. júl. 26. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Én 27 éves férfi vagyok. 180 ezret keresek, amiből esélytelen egyedül albérletet fenntartani, így még itthon lakom. Nagyon unom már ezt a helyzetet, de közel egy év munkanélküliség után ennek a fizetésnek is örülni kell. Nincsenek barátaim, kapcsolatom sosem volt, nem járok sehova, itthon ülök egész nap, ha épp nem dolgozom. A mentális állapotom nem túl rózsás: depresszió, kilátástalanság, közöny, azt is utálom ahogy kinézek, ráadásul az egészségem is problémás. Már azon vagyok hogy jobb lenne minél hamarabb megdögleni.
2021. júl. 26. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Mert ha vannak sorstársak akkor előrébb vagy? jobban érzed magad, hogy nem csak te szívsz?

Inkább példaképet keress, célt amiért hajlandó vagy tenni és harcolni nap mint nap, akkor is ha a beled kilóg. Ami nélkül nem tudsz élni, annyira kell mint a levegő.

2021. júl. 26. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
2es igaz.
2021. júl. 26. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Van célom, jelenleg leginkább a végzettség megszerzése, teszek is érte eleget, ettől még ezt ugyanúgy másfél évbe telik elérni,tehát gyakorlatilag addig nem lesz igazán jobb.

Amúgy 1-es, nem irigyellek, bár az én pénzem sem több,picit kevesebb is igazából, meg a többi is igaz rám is, de mentálisan meglepő módon még viszonylag rendben vagyok.

2021. júl. 26. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy? 22 éves koromig engem sem zavart különösebben a helyzetem, akkor kezdődtek a mentális bajok.
2021. júl. 26. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok.
2021. júl. 26. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
83%
Akkor te jobb helyzetben vagy nálam. Én 25 éves koromig nem is dolgoztam.
2021. júl. 26. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Most elkezdek majd egy programozói képzést. Ha az nem jön össze, akkor nem tudom mivel töltöm majd az életemet. Semmim sincs, max örökségre számíthatok, és az sem biztos, és az is addigra lesz csak, mire a gyerekem már rég felnőtt lesz( most baba).

Majd csak lesz valahogy....

2021. júl. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!