Tegnap megszűnt a munkaviszonyom, és albérletbe élek,illetve jelenleg mínuszba vagyok 170 ezer forinttal,és 340 ezer Ft a hitelkeretem(folyószámlahitel). Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 22:07
1/9 anonim válasza:
Állás keresési járadékot tudsz igényelni szerintem. Plusz keress másik munkát.
Ha szükséges, rokonoktól, barátoktól kölcsön. Esetleg kiadások csökkentése (haza költözés, ha lehetséges)
2/9 anonim válasza:
Hol élsz? Budapesten annyi munka van, mint a fene. Akár másnap már kezdhetsz is. Mindenesetre kezdj el keresgélni, a tulajjal meg tudasd mi a helyzet. Vonja le a kauciódból a lakbért, majd visszafizeted.
3/9 anonim válasza:
Menj haza anyádékhoz, a visszaadott kaucióval több hónapig kihúzod.
4/9 A kérdező kommentje:
Anyámék nem engednek haza belőlük is elegem van
2022. aug. 28. 08:01
5/9 anonim válasza:
Panaszkodni jöttél vagy megoldást keresel?
6/9 A kérdező kommentje:
Megoldást
2022. aug. 28. 08:37
7/9 A kérdező kommentje:
Munkanélkülire nem tudok menni,mert kivettem a keretet tavaly
2022. aug. 28. 08:37
8/9 anonim válasza:
Munka kereséssel hogy állsz? Viszonylag gyorsan lehet találni. Hol élsz? Milyen munkakörben dolgoztál?
9/9 A kérdező kommentje:
Tatabánya, és most mindegy
2022. aug. 28. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!