Bevándorlási hivatal családi tartózkodási ügyintézésnél számít hogy hitelkeretem van ?
3.-ik országbeli feleségem családban maradási tartózkodási engedélyért adtunk be kérvényt.
Weboldaluk szerint elegendő a munkáltatói igazolás vagy adóhatósági igazolás előző évre vissza menőleg,ezért csak 6 hónapos munkáltatói igazolással (úgy hogy több mint 10 hónapja dolgozom a cégemnél és 320-400 ig terjed nettóban a fizetésem) és tavalyi nav igazolást adtam be.
Ma kaptunk egy levelet miszerint az utolsó négy hónapra bankszámla kivonatot kell bemutatnom.
Egy a gondom hogy sokszor ki kellett használnom a hitelkeretemet különböző adóságok végett (albérlet kaukció kifizetése,privát egészség ügy kifizetése a feleségemnek stb...).
Ez fog befolyásolni bármit is vagy nem számít mert a megélhetést tudom biztosítani akár hitelkerettel is (amit ugye csak állandó jövedelem szerzéssel lehet ugye ) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!