Ennyire rossz a magyar társadalom helyzete?
Nem, de ami olyan hely a világban, hogy oda bemehet bárki, mert szolgáltatást vagy bármilyen más lehetőséget nyújt, ott meg fognak fordulni bunkó emberek.
Az egyik nap én is konfliktusba keveredtem egy emberrel aki elkezdett ordítozni az egyik alkalmazottal, hogy "mi az, hogy önkiszolgáló pénztár" meg, hogy a "vásárlónak kell elvégezni az alkalmazott munkáját". Szegény srác meg sem szólalt ez meg ott bunkózott én meg odaszóltam, hogy "Uram, tulajdonképpen mi a problémája?" Aztán utána még visított kicsit, majd megnyugodott, miután meg lett neki mutatva, hogy kell használni.
Szóval bunkók mindenhol vannak. Az ilyenekhez mindig higgadtan kell állni, mert ha te is hasonlóan nyilvánulsz meg az csak olaj a tűzre.
Blikk. Nekik a szenzáció a cél. Aztán hogy ez feltételezés vagy nem, nem számít.
Elolvastam a kommenteket is, egyetértek a kedves válaszolókkal, nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!