Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » ALLincl-nál hogy tudom lenyúln...

ALLincl-nál hogy tudom lenyúlni a kaját ha?

Figyelt kérdés
Teljes ellátás, de 2 nap fakultációra megyünk, emellett pedig sajnos az indulás érkezésnél is kiesik. Mikor megérkezünk este, pont bezár az étterem. Reggel pedig korán indulunk, szerintem akkor sem kapunk már semmit. Elég gáz ez így, hogy 8 napra van írva az egész. Hogy tudnék legalább a többi napon elhozni legalább a fakultatív programra? Az is hajnalban indul és késő este ér. Akkor se lesz semmi étel.
2022. aug. 27. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna "allincl" foglalni, ha mászkáltok egész nap. Ez van. Jövőre okosabb leszel, és egyénileg szervezel programokat.
2022. aug. 27. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Hali, ilyen esetben ha kéred, akkor csomagolnak be kaját reggelire, amit el tudsz vinni. A vacsorát is megkérdezheted, hátha adnak legalább hideg csomagot. Ha már kifizetted, ne hagyd veszni.
2022. aug. 27. 11:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, mi is ebben reménykedünk, néhol raknak el. Hátha :)
2022. aug. 27. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!