Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy átlag férfi erősebb mint...

Egy átlag férfi erősebb mint egy átlag nő ?

Figyelt kérdés

Az átlag alatt azt értem, hogy mozognak,de nem versenyszerűen, nem erőemelők vagy ilyesmi.

Általában a férfi erősebb, de miért? A csontjuk miatt ?

Gyakran látni, hogy egy srác simán felkapja a barátnőjét, fordítva pedig nem igen van ez.

2022. aug. 26. 07:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Igen. A ferfi test erosebb. Ezert volt a tortenelem soran hogy a noket vedtek/ raboltak el / eroszakoltak meg stb. Johet barki barmilyen wok szarsaggal, a biologiaban csak x es y van.
2022. aug. 26. 09:23
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
9, ha nőként viselkedsz, akkor feléleszthető:)
2022. aug. 26. 09:54
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

"Ezért nem értem a dagadt pasikat. A genetika mellettük áll, nem ragaszkodik hozzájuk a háj, nincsenek ezzel megátkozva."

#7, a háj a férfiakon nagy kib*szás, katalizátorként működik, ami a férfi nemi hormont(tesztoszteron) átalakítja női nemi hormonná.

Azért kezdenek el csöcsösödni automatikusan az elhízó férfiak.

Viszont ilyenkor az anyagcsere is megáll, +kismillió probléma, ebből kimozdulni nem egyszerű.

2022. aug. 26. 09:59
 14/24 anonim ***** válasza:
20%
Egy kick-box meccs eldöntené, amit megnéznék: férfi vs. nő.
2022. aug. 26. 10:51
 15/24 anonim ***** válasza:
33%
#13: Persze, ha már egyszer belefekszik valaki a pöcegödörbe, akkor onnantól csak szarabb lesz neki, de ez nem ok arra, hogy ne akarjon kimászni belőle valaki. Én közel 130 kg-ról kupáltam ki magam és életem legjobb döntése volt, hogy picsogás helyett elkezdtem dolgozni magamon.
2022. aug. 26. 10:56
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
tudomány manapság egy elavult dolog
2022. aug. 26. 12:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi elavult a tudományon? Azt nem tudod meghazudtolni,az úgy van és kész. A tudomány sose lesz elavult! Ez nem egy olyan ,mint egy számítógépes program ,hogy mindig jobbat és jobbat fejlesztenek helyette!

2022. aug. 26. 12:51
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
amerikában a tudomány az olyan maradi dolog . nők mára már erősebbek a férfiaknál , te nem nézel ámerikai haladár filmeket
2022. aug. 26. 12:55
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

De a kérdező átlag emberekről beszélt,amerikában biztos nem maguktól alakultak a nők olyanná!

De a te álláspontodat megközelítve: ha egy amerikai férfi is ugyan azt csinálja,szedi, szúrja mint az amerikai nő akiről beszélsz,akkor biztos hogy vagy azonos szinten lesznek vagy a férfi erősebb lesz.

De az 100% hogy a nő nem lesz erősebb!

2022. aug. 26. 12:58
 20/24 anonim ***** válasza:
24%
á nem érted amit írok , több woke , pogresszív , haladár anyagot kellene olvasnod
2022. aug. 26. 13:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!