Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek kínos ha 24 éves...

Szerintetek kínos ha 24 éves nőként az az egy esélyem van az otthonról való elköltözésre, hogy lakótársat keresek?

Figyelt kérdés

Ciki 24 éves felnőtt nőként lakótársat/társakat keresni, mert egyedül nem tudnék gyűjteni az albi mellett?

Jelenleg otthon élek, de már nagyon kezdem kinőni a családi fészket.

2022. aug. 25. 20:40
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék “szaporodni”, majd fel is veszem a CSOK-ot, egy erre vevő hapsival. Remélem megnyugodtál. :))))
2022. aug. 26. 13:01
 32/36 A kérdező kommentje:
Mellesleg vidéki vagyok....Isten mentsen a koszfészek Pesttől.
2022. aug. 26. 13:01
 33/36 anonim ***** válasza:
0%
Pont a hozzád hasonló koszlott vidékiekkel van tele Pest.
2022. aug. 26. 14:45
 34/36 anonim ***** válasza:
91%
Azoknak akik szerint 75 ezer kevés mondanám, hogy a jelen szempontjából szerintem nem egy lényegtelen összeg. Mellesleg szerintem felesleges jövőről beszélni egy ilyen bizonytalan lábakon álló világban, de legalább a jelenre több marad.
2022. aug. 26. 19:09
 35/36 anonim ***** válasza:
95%
75e/hó megtakarítás lehet, hogy kevés, de nem mondanám értelmetlennek. Nem csak lakásvásárlás célú megtakarítás létezik. Mindig jó, ha az embernek van egy kis tartaléka, hogy ne legyen tehetetlen egy váratlan nagyobb kiadás esetén, pl ha albérletet kell váltani, akkor tudja miből kifizetni az első havit + a 2 havi kauciót, vagy meghibásodik valami és újat tudjon venni vagy akármi. De az is lehet, hogy évek alatt annyit legalább összekuporgat, hogy összeszedi a hitelhez kellő önerőt, és akkor hitellel vesz egy lakást.
2022. aug. 26. 21:52
 36/36 anonim ***** válasza:
91%

Én sem tudtam többet félretenni havonta 100 ezernél eddig. Én mondjuk sajátban lakom és a lakótársam által adott pénzt tettem el jóformán, mert minimálbérért dolgoztam 2 évig, ami saját lakásban is elég kevés, ha télen 40 a rezsi. Most már nem vagyok egyetemista, lett jól fizető àllásom, de mivel egyedül vagyok és jó fej ez a lány, nem, továbbra sem akarok egyedül lakni. :) Egy normális lakótárs is jobb, mint senkihez sem szólni a nap végén sosem.

26/N

2022. szept. 4. 01:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!