Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért komor valakinek az...

Miért komor valakinek az alapnézése?

Figyelt kérdés
Próbálok rajta változtatni, de hosszútávon nem megy, egyszer csak azt veszem észre, hogy újra olyan képet vágok, mintha lenne valami bajom, szokták is kérdezni, hogy "mi a baaaj?" meg "történt valami?" Sokszor megyek az utcán és ott is eszembe jut, hogy biztos lelkibetegnek nézhetek ki. Van még valaki hasonlóan? Lehet ezen változtatni?
2022. aug. 25. 17:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Legyen vidám életed .
2022. aug. 25. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

Kiül az arcára a belső lelkivilága.

Eddig akit ismertem ilyen arckifejezéssel, azok mind a lelkük mélyen megkeseredett és nagyon gonoszak voltak.

Mindenki menekült

2022. aug. 25. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
12%
"Csak a jóra emlékezz, őrizd, mi szép, hisz ma van az élet" (Hooligans)
2022. aug. 25. 18:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Kiegészítésként: Szép életem van, boldog párkapcsolatom, kielégítő fizetésem és szerintem az emberek is szeretnek, mert keresik a társaságom.
2022. aug. 25. 18:13
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Van akinek születésétől morcos nézése van, Van akinek viszont kedves vonásai vannak és ezzel aligha tudnál mit kezdeni!
2022. aug. 25. 18:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha racionálisan megvizsgálod az arcodat részletesen,"elemenként" úgy mint : szemöldök íve, (ez nagyon fontos rész, sokat tudsz vele befolyásolni) szem körüli smink, száj hogy milyen színű esetleg stb, akkor ezeknek a korrekciójával hatalmas és jelentős változást tudsz elérni a vizuális megjelenéseden!

Még a frizura is számít!

2022. aug. 25. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is "utálom az egész világot" arckifejezésem van gyerekkorom óta

De én utálom is az egész világot

2022. aug. 25. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Garfield 😅
2022. aug. 25. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem néhány éve van ilyen gyanakvó, utálkozó ábrázatom.

Nem bízom senki ismeretlenben.

Pedig alapból kedves, és segítőkész vagyok.

Például rápillantok egy ismeretlen emberre az utcán, és elkap az undor érzése.

A tudatalattimba berögzült, hogy valójában mennyire önző, undorító személyisége lehet egy kedves ábrazatú embernek.

2022. aug. 25. 23:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapból sokszor életunt arcom van, de én nem veszem észre. Nem tudok rajta változtatni. Tőlem is sokszor szokták kérdezni, hogy mi a baj? Pedig tényleg semmi bajom nincs az életemmel se, egyszerűen ilyen a fejem jobb dologgal nem tudom magyarázni.
2022. aug. 26. 00:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!