Magyar rabruha inget tudnék valahol szerezni? esetleg ha valakinek van vagy tud nekem szerezni fizetek is érte
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 15:23
1/5 anonim válasza:
Persze.A börtönben ingyen adnak..
2/5 anonim válasza:
Az illetékes szervet elég erről megkérdezni, hátha adnak infót.
Vagy a net.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyet nem lehet "szerezni". Nem azért van, hogy kikerüljön. Ha van börtönben dolgozó ismerősöd,esetleg meg lehet kérdezni. De nem hiszem.
Hasonlót persze biztos lehet venni is, csináltatni pedig 100%, ha megvan a sablon, meg van egy jó szabód/varrónőd.
4/5 anonim válasza:
Ez valami új fétis? Vagy suliba kell előadásra?
Amúgy csináltass egyet. Bár nem tudom mennyi a keret, meg hány darab kéne.
5/5 anonim válasza:
A kérdezőnek suliba kell előadásra.
Kérdező, akkor szerintem a legjobban úgy jàrtok, hogy ha egy sima fehér pólót becsíkoztok valamilyen módon. Talán ez a legolcsóbb megoldás is. A nézők tudni fogják így is, hogy rab akar lenni a szereplő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!