Mit lehet tenni a beszólós/agresszív emberekkel az utcán?
Valamiért idegenek sokszor beszólnak nekem, pedig én nem keresem a konfliktust senkivel, sőt, félek az emberektől.
Tegnap is beszóltak és megfenyegetett egy cigány hogy megüt, csak azért mert teljesen szabályosan, indexxel, be mertem előtte parkolni.
Kiskoromban sokat nyeltem az ilyesmit. Egy ideje mostmár mindig úgy reagáltam le az ilyesmit hogy nagy hangon visszaszóltam de az sem segített ezek szerint, soha.
A tegnapitól úgy megijedtem hogy senkinek se merek szerintem ezek után visszaszólni, ha valaki valamiért szól akkor teljesen úgy teszek majd mintha nem hallanám meg.
Szerintem ez már egy jel volt hogy ne így kezeljem ezeket a dolgokat.
Valahogy a tegnapi óta méginkább eluralkodtam rajtam a káros szokásaim, félek kimenni az utcára, ha valakinek köszönni kell akkor túlzottan kedves vagyok, stb.
Kocsiban meg felhúzom az ablakot, hiába fulladok akkor meg, lezárom belülről és senkinek semmire nem reagálok, nem veszek fel szemkontakust, ilyenek.
Vagy helyesen kezeltem eddig hogy visszaszóltam?
Miért van ennyi undorító ember, és miért nem tudják békénhagyni azt akin eleve látszik hogy félénk?
Kérlek komolyan segítsetek hogy mit tudok tenni ilyen szituációkban.
Ha nem tudod fizikailag megvédeni magad, akkor használj más módszert, de a porcelánboltból menj ki, mert túlérzékeny vagy.
Mondjuk le kellett volna írni a rendszámát a kocsijának, és a rendőrségtől mindig megijednek.
Mutasd meg neki, ki is az úr a standon .
- Hős utcai fehér Boyka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!