Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kezdjünk ezekkel az...

Mit kezdjünk ezekkel az agresszív, verekedős emberekkel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van 2 srác aki szeret beszólogatni másoknak és csinálni a balhét meg random verekedni. Aztán ha megvernek valakit be bizonyítani, hogy ki a Jani. Az egyik delikvensel pont múlthéten verekedtem össze. De döntetlen lett mivel. Pár roma a normálisabb fajtából oda jött és szétszedett minket. Eléggé durván megtudtuk többször is ütni és rugni egymást. De neki az egyik szeme körűl kék volt. Mert a szeme közé talált be egy ütésem egy nagyon jót. Érted oda jön azt ököllel verdesi a tenyerét mint egy állat. Azt megtámad. Azt kell tudni, hogy Én vagyok kB 181 cm magas. 73kg, 3 éve járom terembe. Régen a Teakwondo és Judoztam. Amivól még mindig maradt meg pár dolog. Igaz azokat nem hosszú ideig csináltam. Illetve 2 éve járok normális Boxra. Ő is körübelűl olyasmi erős mint én. Csak ő Thai Boxra jár. Kb 183CM magas és 77kg. Talán nagyjából annyi ideje mint én. A lényeg, hogy gyerek egy Pszihopata. Aki nem tetszik neki vagy akit nem szeret annak beszól meg is üti az embert. És már valakinek meg kéne verni. Mert amikor a rendőröknek szólt valaki. Akkor is a rendőr csak rá szólt és nem írt még jegyzőkönyvet sem. A tagnak az a fétise, hogy egyszer beleáll egy nagyon kigyúrt 25 év körüli Romába. Ráadásul nem olyan fajtába aki szétszedett minket ott. Hanem abba a legagresszívabb fajtába. És megfogja magát és megveri mert bizonyítani akar. A másik tag az pedig olyan, hogy mindenkit akinél többnek tartja magát elakarja kezdeni becsicskítani. Utána provokálja az embert és verekszik is. Ha ez a haverja vagy a többiek mellette vannak általában akkor mer jobban verekedni. A másik meg egyedül is neki megy bárkinek. Ez a tag erős 5 éve gyúr. Olyan 190 magas és 105kg És rendőrképző suliba jár. És melette amikor elkezdte a sulit úgy lassan 4 éve kB azóta jár Difindóra. Egyszer egyik haveromat megütötte vasboxerrel. Mert neki van egy olyan képe ahol vas boxer felhúzva a kezére. Abban a kezében viperával másik kezében gáz sprayel beáll nagy fél gugolós feszitősben. És a társaságuk is eléggé gyökér társaság azt mondták majd Áprilisban a népkertben akarnak rendezni egy tömegverekedést ellenünk. És omáknak is szólni akarnak egy párnak, hogy többen legyenek. 16-18 éves emberek vagyunk!

2022. márc. 1. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ritka primitív, elmaradott helyről jöhetett ez a kérdés.
2022. márc. 1. 23:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Miskolc
2022. márc. 1. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Kicsit olyan mint egy börtön lol.

Sztem ezek az emberek mindig is agresszívak lesznek és verekedni akarnak emberekkel.

Nekem nem volt ilyen emberekkel gondom mert sose szóltam vissza, csak mentem a dolgomra tovább.

2022. márc. 2. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Visszatért a DIFINDÓS, szerepjátékozó hernyó. 🤣
2022. márc. 2. 06:19
 5/8 anonim ***** válasza:
természetesen Miskolc
2022. márc. 2. 07:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja csak az a gáz, hogy ezen emberek akik után még valamikor nyitni, csukni fogják még az ajtókat! :D Mármint az első tagunk és néhány hasonló viselkedesu haverjai Miskolc legerósebb sulijaiba járnak.
2022. márc. 2. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát most őszintén, primitív módon akarsz meghalni mert hogy "mert hogy paktány aki szól az zsaruknak" akkor csináld nyugodtan.

Amúgy elmondom,első ilyen boxerrel való ütés után egy látlelet és egy tanú/videó felvétel elég hogy feljelentsed,vagy elég egy hangfelvétel.

2022. márc. 2. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Amúgy ha annyira akarsz verekedni,és elmondásod szerint Miskolc közelében laksz,akkor vegyél 3 db paprika sprayt,egy normális kés (ami nem egy 5 ezres had nem mondjam ócska kés),és egy kis rugós bicska.

De ha nagyon be akarod csicskitani,akkor vegyél egy fain baseball ütőt,ami alumíniumból van,és viperát,és sokkolót.

2022. márc. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!