Hogy ítélhetnek el az emberek egy 10 hónapos kislányt?
Tegnap délután a 10 hónapos kislányommal elmentünk egy játszótérre, hintáztattam.
Ott volt egy másik család is. Egy apa, anya és 3 kislányuk.
nem sokkal késöbb az egyik kislány kb. 7 éves volt. Kukucs játékot játszott a kislányommal, majd hallom a háttérben, hogy az anya a nagyobbik kislánynak azt mondta, hogy megyünk haza mivel a néni barna és veszélyesek. A kislány nem akart menni azt kérdezte az anyjától, "hogyha a barna néni elmegy akkor utána visszajövünk?" Nagy nehezen az anya beültette a hintába a kisebbik kislányt persze rám fintorgó arcal, majd az apa erre hangosan rászolt a középső kislányra, hogy hagyja, ne beszéljen, játszon az én 10 hónapos kislányommal. majd erre kivettem a kislányomat a hintából és hazavittem.
Nagyon rosszul esett.
Félek, hogy a kislányomat majd megbélyegezik, hogy a bölcsibe,oviba, iskolába a származása miatt lenézik, kiközösítik, nem foglalkoznak vele.
Nem mindenki egyforma 26 évesen szültem az egyetlen kislányomat. Tanultam, dolgoztam, ahogy a többi ember. Nem élek szegénységben. Mindenem amim van munkából lett meg. Mégis megtanultam, hogy én csak egy cigány vagyok. A kislányom az apja származása után szőke, fehérbőrű és kék szemű.
Mégis miattam elitélik, mert másabb a bőrszínem.
Igen félek, ahogy mindenki félti a saját gyerekét minden rossztól. A kislányomat jóra nevelem és fogom is. Szerintem rossz emberek mindehol vannak. Én nem hinném, hogy az 53 kg-al kitudnék rabolni vagy esetleg bántani bárkit is. Ha nekem mondanak bármi legyen is az elmegy a fülem mellett.. de a kislányomról is szó volt így kicsit fájó.
És félek, ha a jövőjére gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!