Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy ítélhetnek el az emberek...

Hogy ítélhetnek el az emberek egy 10 hónapos kislányt?

Figyelt kérdés

Tegnap délután a 10 hónapos kislányommal elmentünk egy játszótérre, hintáztattam.

Ott volt egy másik család is. Egy apa, anya és 3 kislányuk.

nem sokkal késöbb az egyik kislány kb. 7 éves volt. Kukucs játékot játszott a kislányommal, majd hallom a háttérben, hogy az anya a nagyobbik kislánynak azt mondta, hogy megyünk haza mivel a néni barna és veszélyesek. A kislány nem akart menni azt kérdezte az anyjától, "hogyha a barna néni elmegy akkor utána visszajövünk?" Nagy nehezen az anya beültette a hintába a kisebbik kislányt persze rám fintorgó arcal, majd az apa erre hangosan rászolt a középső kislányra, hogy hagyja, ne beszéljen, játszon az én 10 hónapos kislányommal. majd erre kivettem a kislányomat a hintából és hazavittem.

Nagyon rosszul esett.

Félek, hogy a kislányomat majd megbélyegezik, hogy a bölcsibe,oviba, iskolába a származása miatt lenézik, kiközösítik, nem foglalkoznak vele.

Nem mindenki egyforma 26 évesen szültem az egyetlen kislányomat. Tanultam, dolgoztam, ahogy a többi ember. Nem élek szegénységben. Mindenem amim van munkából lett meg. Mégis megtanultam, hogy én csak egy cigány vagyok. A kislányom az apja származása után szőke, fehérbőrű és kék szemű.

Mégis miattam elitélik, mert másabb a bőrszínem.

2022. aug. 23. 12:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen félek, ahogy mindenki félti a saját gyerekét minden rossztól. A kislányomat jóra nevelem és fogom is. Szerintem rossz emberek mindehol vannak. Én nem hinném, hogy az 53 kg-al kitudnék rabolni vagy esetleg bántani bárkit is. Ha nekem mondanak bármi legyen is az elmegy a fülem mellett.. de a kislányomról is szó volt így kicsit fájó.

És félek, ha a jövőjére gondolok.

2022. aug. 23. 13:12
 12/15 A kérdező kommentje:
9-es, Bárcsak az lenne..
2022. aug. 23. 13:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat sajna a barnak annyi rosszat tesznek, hogy nehez mashogy hozaallni mar. Valszeg nem toletek tartottak, de nem lenne egyeduli eset pl h a lanyod vmiert elsirja magat es megjelenik a "kis" csalad vasvillakkal.
2022. aug. 23. 16:00
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Téged ítéltek el, nem a gyereked. Az is szemét dolog, de ezt az érzelmi hatásgyakorlást hagyjuk már ki a dologból. A rasszizmus nem súlyosabb vétség egy pulya ellen, mint egy felnőtt ellen
2022. aug. 23. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező nem akarlak elkeseríteni de szerintem szokj hozzá sajnos a magyar társadalom ilyen,bunkóak,lenézőek,arrogánsak és ez nem csak akkor fordul elő hogy beszólnak ha roma vagy hanem bármilyen más élethelyzetben sajnos ez előfordulhat.Borzasztóan bunkóak a magyarok.Sajnos hidd el én is voltam olyan helyzetben hogy normálisan végeztem a munkámat és állandóan csesztettek pedig én még nem is vagyok roma.
2023. márc. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!