Mit tennél ha felajánlanák neked az örök élet szérumát de havi 1 millió Ft lenne az ára viszont kideríthető lenne nyomozással hogy ez tényleg az nem pedig valami átverés?
Van benne valami.
Szét fog foszlani a világunk. Hiába marad meg benne az anyag: olyan nagy területen oszlik szét, hogy az egyik elemi részecske sose fog találkozni a másikkal. Semmi anyag nem lesz sehol, és teljes sötétség mindenhol.
Nem lesz valami vidám élet.
Ráadásul tudni lehet azt is, hogy soha nem változik meg.
Igazából ennél még a pokol is jobb, mert ott legalább szamárfület mutathatsz az ördögnek, aki szurkál, és megkérdezheted, hogy mi lesz a mára beígért hidegfronttal, hátha ettől megpukkad.
Nem lenne pénzem kifizetni, szóval nem tennék semmit.
A saját tartozàsaimat nem bírom kifizetni az adóhivatal felé, nem hogy mást.
13-14
A kérdést abból a szempontból értem, hogy elméletben egy ilyen lehetőség birtokában meg lehetne tenni azt hogy addig kepezzük magunkat amíg nem lesz havi egy millió (plusz megélhetés) jövedelmünk. Jelenleg hiába van barmennyi pénzünk, záros határidőn belül meghalunk. De ebben az eaetben ha ez sikerül a halálunk előtt akkor nyert ügyünk van.
Való igaz hogy a visszafiatalodasra nem tértem ki, s eleg gáz lenne ha ezt szazevesen elérjük, örök életünk lesz de minden bajunk lesz s onnantól azért tanulunk hogy legyen meg egy milliomos eutanáziára pénz, de hiába, bármennyit fizetünk, nem halunk meg akármennyi mérget is fecskendeznek belénk. Mert ugye örök életünk van...
Jogos a
Én biztos, hogy mindent megtennék azért, hogy legyen elég pénzem a kezelésre.
Örökké élnék, közben pedig jót röhögnék az ellenségeimen, akik sorra döglenének meg előttem. 😁
Az öregségtől pedig nem félnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!