Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mit jelent a szerelem?🥺

Kinek mit jelent a szerelem?🥺

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, hogy ki mit gondol rola, mit jelent neki, hogyan tudnatok definialni, szoval legyszi🥺

2022. aug. 22. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
Az örök farosz maga ő. Nézi a vihart és nem ing semmi vészben. Minden vándorhajók csillaga ő. Magasságát mérhetik,erejét nem.
2022. aug. 22. 23:01
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem voltam még szerelmes. Ami esetleg hasonlított hozzá, de nem tudott kialakulni, az valami irtózatosan sz@r volt, azt hittem megpusztulok és hogy menten megőrülök, mintha így lebegnék egy langyos pocsolyában agy nélkül...Rettenetes volt.

Tartott vagy kemény 2 napig, aztán elmúlt (hálisten).

Ha ehhez hasonló a szerelem akkor inkább nem kérek belőle, mert rémes...😅 Inkább megtartom a józan eszemet. 😁

2022. aug. 22. 23:44
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Valami, amit nem értékel eléggé az akinek jut belőle, csak az akinek nem jut. Egyébként pedig az az érzés, ami megöli a lelked, tönkreteszi az elméd, megtör, őrületbe kerget, és sokakat a halálba hajszol.
2022. aug. 23. 00:34
 14/19 A kérdező kommentje:

8

hat a kommentjeidtol enis igy erzem magam🫠majd ha tudsz ertelmeset, varom

2022. aug. 23. 01:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem ki se rakja az emojit, csak valami kis ckát látok kereszttel. XD
2022. aug. 23. 05:58
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
2 ember találkozása, amely során kölcsönösen átb*ák egymást egy rövid idejű jól lét érdekében:).
2022. aug. 23. 06:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Számomra a szerelem azt jelenti, hogy akivel kapcsolatban ezt érzem (és persze kölcsönös, nem csak rajongás és a másik fél azt se tudja, hogy ki vagy) anélkül nem tudok rendesen létezni, a nap minden egyes pillanatában vele lennék, ha elbúcsúzunk, alig várom, hogy újra lássam. Megértjük és tiszteljük egymást, ha együtt vagyunk nem létezik semmi más rajtunk kívül, csak egymásra tudunk koncentrálni.
2022. aug. 23. 08:26
 18/19 anonim ***** válasza:
22%

Eleinte csak azt veszi észre az ember magán, hogy sokat nyugtalankodik - az ismert önmagához képest - minden különösebb magyarázat nélkül.

Amikor eljut az ember a felismerésig, hogy ez az érzés akkor hatalmasodik el rajta, amikor egy bizonyos ember nincs a közelében, akkor kezdődik egy szerelem. Amikor már tudatosan várja az ember egy ilyen emberrel a találkozást és egyre nehezebben viseli el a távollétét, akkor már nyakig benne vagy.

2022. aug. 23. 09:50
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
Én a szerelmet pont ugyanolyan undorítónak tartom, mint azt a hülye emojit a kérdésben.
2022. aug. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!