Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek jelent valamit?

Szerintetek jelent valamit?

Figyelt kérdés

Szoval, lehet nem jo kategoriába irom. De a lenyeg az hogy van egy srac aki 2honapja nagyon nagyon tetszik es 3honapja csetelunk (mellesleg a sulinkba jár). Röplabdazik es kituno tanulo, azt hallotam rola hogy nem akar baratnot, meg sorba elutasitja a lanyokat. csutortokon megkertem h jojjon el az en tancedzesemre akkor meg azt valaszolta hogy "Nem tudom", majd penteken cseten kerdeztem h akkor jon vagy sem es azt mondta h nem mert a haverjaival lesz "Pont" akkor amikor edzesem van.:D nade a lenyeg...hogy vegul eljott az edzesemre ami 2oras volt es szegeny nagyon unta a fejet.:D es azert edzesem kozbe odamentem azert hozza beszeltem vele. Es a vegen "barati" oleessel koszontem el tole es kicsit meglepodtem mert o is visszaolelt:D amit nehezen neztem ki belole. (Ez volt az elso "barati" oleles koztunk)Baratnomel ment el a buszhoz es aztmondta baratnomnek hogy azert jott el mert nem akart megbántani! de kozbe meg azt mondta h nem tetszem neki:D de azert vegig ulte a 2orat ami mellesleg csak 1oras lett volna mert ugy irtam neki, de maradt 2orat:)

Na es ennyi az egesz!! Ez jelent valamit?? Annyit agyaltam rajta..:D a valaszokat elore koszi remelem erthetoen irtam le:)

#fiú #lány #szerelem #kezdet #jelent valamit
2015. márc. 21. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy tetszel neki, akkor valószínűleg tetszel neki. Remélem örömmel töltött el, hogy legépelted ezt az egészet...
2015. márc. 21. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet Mégis tetszel neki.
2015. márc. 21. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet tetszel neki mégis csak
2015. márc. 21. 22:23
 4/4 anonim válasza:
Szerintem csak jofej es nem akart megbantani
2015. márc. 22. 18:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!