Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogyan oldja meg ilyenkor...

Ki hogyan oldja meg ilyenkor a vécézést?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyeség de nekem ez egy fóbia. Ha otthon vagy bárhol máshol a wc közelében van valaki és nekem kakilni kell, akkor több kevesebb sikerrel próbálom visszatartani és megvárni amíg odébb mennek. Csak ez nem mindig sikerül. Mindig félek, hogy hangos leszek pedig tudom azt is, hogy tök normális és természetes dolog de mégis szégyellem még a hozzám legközelebb álló személyek előtt is. Most épp nyaralni vagyunk, pár napja már itt vagyunk és eddig majdnem mindig sikerült olyan időpontban menni amikor a többiek még aludtak vagy kint voltak de ez nem mindig sikerül. A falak meg papír vékonyak, egy pisszenést is ki lehet hallani és egyébként is kicsi a szállás.

Van valaki hasonlóan? Szerintetek hogyan lehet megoldani?

2022. aug. 22. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
32%

viszek telefont a wc-re és idióta zenéket teszek be

pl. ezt: [link]

2022. aug. 22. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Húzd le közben, az elnyomja az esetleges zajokat.
2022. aug. 22. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Iskolás koromban ottalvós osztálykiránduláson engem is zavart. Ma már a családommal járok nyaralni, így nem gond. Na, meg nem is olyan "éppenhogy" szállásokon alszunk, mint akkor.
2022. aug. 22. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Engem ez csak olyankor zavart, amikor fiatalon az akkori fiúmmal nyaraltam valahol, és épp kikészítette valami a gyomromat, ami gyakran megesett. Olyankor igyekeztem úgy intézni, hogy az étteremben tudjam le a dolgot, ahol épp ebédeltünk-vacsoráztunk. (A normálisabb éttermekben elég jó szokott lenni a mosdó hangszigetelése.)
2022. aug. 22. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem foglalkozok ilyen hülyeségekkel. Ha szrnom kell, szrok, és leszrom, ki hallja meg.
2022. aug. 22. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha tartályos a latrina öblítő rendszere, akkor húzd le, mielőtt ráülsz. Amíg töltődik a tartály, fel is robbanthatod magad alatt a fajanszot!

Én több okból is le szoktam húzni a WC-t, mielőtt ráülök - a fenti okon túl.

"Tiszta vizet öntök a pohárba!" -Bármi is volt előttem a WC-ben, leöblítem.

Meggyőződöm egyben arról is, hogy működőképes az öblítő rendszer. -Volt már arra példa, hogy nem tudtam leöblíteni a rémes krémest - a rendszer működésképtelenségéből adódóan - és aki ment utánam be, az nem repdesett az örömtől! Úgy égtem, mint a rongy!

Amikor megállapodik a vízszint a kagylóban, szoktam rádobni a tetejére pár lap WC-papírt is, hogy lehetőleg ne kelljen megélnem a "Poseidon-csókját"!

2022. aug. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!