Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért szólítgatnak már 10...

Miért szólítgatnak már 10 perccel a zárás előtt az üzletekben, hogy nem sokára zárnak?

Figyelt kérdés
Meg hogy menjek a kasszához? Ha zárás idő lenne akkor érteném, de nyitva tartás idő alatt?

2022. aug. 21. 20:14
1 2 3 4 5
 41/47 Katona Dius ***** válasza:
82%
Ahogy már elottem leirta valaki: ha az van kiírva,hogy nyitva teszem azt 20:00ig,az azt jelenti,hogy 20:00ra túl kel lenned a fizetésen is. Nem azt,hogy meddig mehetsz be a bejárati ajtón. 20kor bezár az üzlet. Addigra hagyd el a boltot is.
2022. aug. 22. 10:55
 42/47 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként ha úgy van, akkor 18:00-kor teli kosár ide vagy oda, a biztonsági őr kikísér, aztán nyávoghatsz.
2022. aug. 22. 11:06
 43/47 anonim ***** válasza:
2%

"mert már 12 órája talpon van és ő is szeretne végre hazamenni a családjához. Nem megvárni míg te megveszed a sz@rjaidat."

Ezért kapják az eladók a pénzüket. Jajj, de szar lehet nekik, hogy nem mehetnek el a munkaidő vége előtt, ugye? 🤣

2022. aug. 22. 22:42
 44/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem a vége előtt ! Hanem a végén . Mint minden más munkahelyen.
2022. aug. 22. 22:49
 45/47 anonim ***** válasza:
Azért, mert az átlagembernek nincs időrzéke. Nekem sincs, jártam már úgy, hogy tovább válogattam, aztán nem tudtam kifizetni a bevásárlást, mert pontban 22.00-kor lezárt a kassza, és 22.01-kor már nem enged több tranzakciót, úgyhogy nekem üres kézzel kellett távozni, valakinek meg plusz munka volt visszapakolni a kosaram tartalmát. Ezt szeretnék elkerülni.
2023. júl. 25. 17:41
 46/47 anonim ***** válasza:

A hatvanas években voltam gyerek. Az volt a szokás, hogy negyedórával zárás előtt az egyik eladó kulcsra zárta a bejáratot. Ott állt az ajtóban, és csak bentről kifelé engedett . Hú de örültem, amikor lihegve odaérve, az ismerős boltos volt olyan aranyos, és mégis beengedett a kiló kenyérért.

A szüleim meg otthon nem rugóztak, a sztorimon, hanem levonták a tanulságot, hogy hibáztak, de mázlink volt, mert rendes az eladó.

2023. júl. 26. 10:14
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Eskü, van, amelyik direkt csinálja!

Lakberendezési áruházban dolgoztam, ott ugye nincs olyasmi, amit halaszthatatlanul fontos lenne megvásárolni még zárás előtt.

De rendszeresen voltak olyanok, aki zárás előtt pár perccel estek be és még kijelentették, hogy ők csak nézelődnek. Oké, mi meg zárnánk. Az ajtón nagy betűkkel ki van írva ayitvatartás.

2023. júl. 26. 10:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!