Miért van az hogy állandóan kifogok távolsági buszjáratokon valami csürhét akiknek nem tetszik, hogy beülök a hátsó ötös helyre egyedül?
Figyelt kérdés
Személyes sérelemnek veszik szinte mindig, alanyi joguknak érzik kb. hogy ők üljenek ide, mintha nekik lenne fenntartva a hátsó hely. Valamikor baráti társaságok, valamikor családok gyerekekkel2022. aug. 21. 08:21
11/19 anonim válasza:
Én ültem már ilyen ülésén egyedül, de még soha a budos életbe nem kötött bele senki. Szépen leultek mellém.
12/19 anonim válasza:
Például hogy kell elképzelni hogy "nem tetszik nekik"?
Példát mondanál?
13/19 anonim válasza:
Majd valamelyik csürhe jól megvagdal aztán megérted...
14/19 anonim válasza:
Na az ilyen elmebetegek miatt szoktam le a tömegközlekedésrol.
15/19 A kérdező kommentje:
13as, verés csakmert oda ülök ahova ők akarnak?
2022. aug. 21. 10:14
16/19 anonim válasza:
Jaj gyerekek, mi a tótágas rohadt büdös kifrancolt isten falábáért ne ülhetne be valaki a busz végén lévő, utolsó sorban lévő ülés valamelyikére? Gyerekek, ne már, ha valaki ezen akadna ki, akkor a nyaka köré csavarnám a lábát, mégis mi a franc köze van hozzá. Mindenki üljön a seggére, ha van üres hely akkor lehet válogatni, ha nincs akkor meg a maradékból lehet válogatni.
17/19 anonim válasza:
Azért az kemény hogy elvárod egy baráti társaságtól, vagy családtól hogy valakinek külön kelljen ülnie és az egész út alatt kínosan hátra kelljen forognia, vagy anyuka és apuka sorsot húznak hogy ki marad a 3 gyerekkel és ki ül máshova, csak azért mert neked pont oda kell ülnöd. Ez a tipikus "tudom hogy idegesítő f*szságot csinálok de akkor is csinálom mert jogom van hozzá" esete. Ugyanaz mint mikor valaki látja a száguldó kocsit, és direkt kiugrik elé, mert neki van elsőbbsége a zebránál.
18/19 anonim válasza:
"Azért az kemény hogy elvárod egy baráti társaságtól, vagy családtól hogy valakinek külön kelljen ülnie és az egész út alatt kínosan hátra kelljen forognia,"
Jézus istenke, hát 12 percig nem egymás mellett fog ülni a Karcsi meg a Jancsi. Mondd kérlek, átadni nem kéne nekik az ülőhelyet?
19/19 anonim válasza:
Mert Mo.-n "minőségi emberek" vannak leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!