Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Találkoztál már az oldalon...

Találkoztál már az oldalon olyan kérdésről, ami szerinted rólad szólt?

Figyelt kérdés

2022. aug. 20. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akadt néhány gyanús kérdés, inkább időzítés és motívum miatt, de ezek végül vagy nagyon általánosra sikerültek vagy több lényeges pontban eltértek az én történetemtől (, amitől nem mindig sikerül elvonatkoztatnom).
2022. aug. 21. 08:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. aug. 21. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Olyat még nem ami konkrétan rólam szólna, bár vannak néha elsőre feltűnően hasonló egyezések és időzítések a kérdések között. De beleugorva a konkrét kérdésbe végül mindig láttam hogy némileg eltér a helyzet az én aktuális storymtól, tehát nem konkrétan rólam írták.

Viszont az ilyen kérdéseket gyakran ott helyben meg is válaszolom, mert voltam már hasonló helyzetben és tudok tippet adni a megoldásokra, vagy hogy mi miért történik, esetleg hova is vezethet a dolog.

2022. aug. 21. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt jó pár, ami hasonló sztori volt, mint ami velem történt, 1-2-szer fel is vettem a kapcsolatot a kérdezővel, de semmi extra nem lett. Beszéltünk pár sort a témáról, és ennyi.

De olyan, ami rólam szólhatott olyat még nem láttam, például "Szőke, kék szemű, hosszú hajó lányt keresek, akk tegnap Siófokon rám kacsintott a Coop előtt". Ilyen jellegű nem volt.

2022. aug. 21. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Olyan sok ami akár rám is igaz lehetne, de olyan még nem ami konkrétan rólam szólna, nem is hinném hogy van, senkit se érdeklek. 😂
2022. aug. 21. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!