Találkoztál már az oldalon olyan kérdésről, ami szerinted rólad szólt?
Olyat még nem ami konkrétan rólam szólna, bár vannak néha elsőre feltűnően hasonló egyezések és időzítések a kérdések között. De beleugorva a konkrét kérdésbe végül mindig láttam hogy némileg eltér a helyzet az én aktuális storymtól, tehát nem konkrétan rólam írták.
Viszont az ilyen kérdéseket gyakran ott helyben meg is válaszolom, mert voltam már hasonló helyzetben és tudok tippet adni a megoldásokra, vagy hogy mi miért történik, esetleg hova is vezethet a dolog.
Volt jó pár, ami hasonló sztori volt, mint ami velem történt, 1-2-szer fel is vettem a kapcsolatot a kérdezővel, de semmi extra nem lett. Beszéltünk pár sort a témáról, és ennyi.
De olyan, ami rólam szólhatott olyat még nem láttam, például "Szőke, kék szemű, hosszú hajó lányt keresek, akk tegnap Siófokon rám kacsintott a Coop előtt". Ilyen jellegű nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!