Ha küldök magamról képet és letilt az mit jelent?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk, mindketten Szombathelyiek voltunk és egy tőlem 250méterre lévő suliba jár. Küldtem képet magamról, mert kérte és letiltott.
Bibi az, hogy mindketten elvileg hetero fiúk vagyunk, és nem értem miért tiltott le.
A baj ezzel az, hogy abból a suliból senkit nem ismerek eleve.
2022. aug. 19. 11:42
1/10 A kérdező kommentje:
Lehet csúnya vagyok nem érdekel. Bár túlsúlyos nem vagyok, igényes ruhában járok, voltak barátnőim, senkivel sem vagyok rosszba. Attól tartok valami scam az egész
2022. aug. 19. 11:43
2/10 anonim válasza:
Hetero fiuk miert kernenek egymasrol kepet 🤨 fiuk egymassal nem igazan haverkodnak ismeretlenul a neten 😀
3/10 anonim válasza:
Nem is a "csúnya" az igazán jó szó, lehet egyszerűen csak nem voltál neki szimpatikus. Van ilyen, ez személyfüggő, nem a te hibád.
4/10 A kérdező kommentje:
#2 ez nekem is fura volt. Mondjuk ha barátkozás és talizni akar akkor megértem de 5perce beszéltünk
#3 Köszönöm, igazad lehet
2022. aug. 19. 11:51
5/10 anonim válasza:
Az is lehet, hogy rájött, hogy látásból mégiscsak ismer, és úgy nem vagy neki szimpi.
6/10 anonim válasza:
Ez abban az esetben lehet érthető, ha félreértés van. Nem hihette azt, hogy te csaj vagy? :D
7/10 anonim válasza:
Hetero férfiak nem igazán szoktak képet cserélni, mert mégis minek? Itt valszeg tényleg az lehetett a probléma, hogy azt hitte, te nőből vagy. :D
8/10 A kérdező kommentje:
Hát Facebookon volt szerintem Máté nem női név. (Vezetéknevem pedig népies) mindegy ráhagyom, biztos valami pici dolog. Köszönöm a válaszokat.
2022. aug. 19. 13:05
10/10 anonim válasza:
Látásból ismerhet, ez zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!