Ha az a lány akivel pl itt beszélgetek letilt, azt nekem ki írná az oldal, amikor küldök üzit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 17:26
2/6 A kérdező kommentje:
Ne nevess már! :D Ez komoly, nem tudom mivan vele.
2012. márc. 24. 17:31
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez kreksz, de választ nem tudsz adni amúgy? Mert én nem tudom hogy van ez.
2012. márc. 24. 18:10
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem látod. Bár nem tudom, én nő vagyok, nem szoktam privátban beszélgetni, akivel pedig igen, az nem tilt le :DDD
Egyszerűen csak nem látja többé az üzeneteidet és kész, de neked ezt úgy gondolom nem jelzi.
Viszont a kérdésedet ide írtad, a moderátorok szerintem meg fogják válaszolni, ők értenek hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem nézem ki belőle, de már kedd óta nem válaszol és ez el szomorít, azt mondta törli magát innen, de nem tette, adtam neki elérhetőségeket, de semmi. Nem tudom mire gondolhatnék már. :( hiányzik.
2012. márc. 24. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!