Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincs menekvés?Halálosan...

Nincs menekvés?Halálosan megfenyegetett egy hódolóm.

Figyelt kérdés
Hosszú ideje beszélek egy férfival aki betegesen szerelmes lett belém.Idővel én is bele szerettem.Elmeséltem neki hogy ma szeretkeztem valakivel és ezért halálosan és brutálisan megfenyegetett.Ha elkap megfog késelni és ott hagy a földön elvérezni.Mennyire kell vigyáznom úgy hogy nem egy településen lakunk?
2022. aug. 18. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10: Lol, ennyi erővel meg mindenki azt késel meg, akit akar.
2022. aug. 19. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:

A valodi késesek nem fenyegetőznek hanem odamennek és késelnek.

Ez nagyvaloszinuséggel csak hirtelen düh volt de lehet felképelt volna ugy hogy elered az orrod vére.

Legalább megismerted.

2022. aug. 19. 13:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Pont ugyanaz lefekudni vkivel mint megkeselni 😅 Az egyik buncselekmeny a masik meg maganugy. Senki senkinek sem a tulajdona 🤷
2022. aug. 19. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Senki sem állította, hogy a kettő ugyanaz lenne, azt állítottuk, hogy egy szerelmes férfit felesleges provokálni.

PS.: Ezt a bölcs mondást (Senki senkinek sem a tulajdona) legutóbb egy erotikus masszőrnő Facebook-oldalán láttam, aki előtte "konzumlány" volt, és ezzel a szlogennel támasztotta alá a munkásságát. Körülbelül ez a színvonal.

2022. aug. 19. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Eleg regimodiak vagytok. Vagy lehet csodaszam ha osszejon vki
2022. aug. 19. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem régimódiak vagyunk, csak rendelkezünk elég belátással, hogy fel tudjuk mérni a tetteink következményét.
2022. aug. 19. 16:13
 17/18 A kérdező kommentje:
Őszinte vagyok azokkal akiket szeretek hát ezért.Amugy örülnék ha megkeselne szar az életem.
2022. aug. 22. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
93%

Ha örülnél neki, akkor minek írtad ki a kérdést?

Amúgy még nem ölt meg, tehát valószínűleg nem is fog.

A depressziódon meg enyhíts valahogy!

2022. aug. 22. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!