Mi a benyomásotok, ha megláttok egy képet egy párról, ahol a lány odabújik a fiúhoz, mindkét kezével öleli, mosolyog, a fiú meg csak az egyik kezével a vállánál öleli át, mint akármelyik random haverját és nem mosolyog?
Szerintem semmi megalázó nincs abba, ha egy éppen elkapott pillanatban a fiú nem két kézzel, hanem egy kézzel öleli. Egy kép alapján nem ítélnék meg senkit sem. Pl. sokan nem szeretik, ha fotózzák őket. Ez is lehet oka, hogy nem mosolyog.
Ismerni kéne ahhoz őket, hogy bármit is lehessen mondani a kapcsolatukról.
Nekem van ilyen képem
Ölelem a párom 2 kézzel és felfelé nézek rá közben vigyorgok
A párom meg a vállam felett a nyakamnál 1 kézzel karol át és közben a fejem felett meredten néz a távolba 🤣
Pont úgy néz ki mint akinek a töke kivan mindennel 🤣
Nagyon viccesen elkopott kép lett
Nagyon sokat nevettünk rajta mindketten🤣
Szerintem felesleges az ilyesmibe bármit is bele magyarázni
Szerintem egy férfi legyen férfi és ne mutassa magát egy érzelgős, rinyás picsának.
Ez a tökéletes, hogy egy kézzel átöleli a vállánál és meredten, póker arccal néz a kamerába. Minden igazi férfi ismerősöm ilyen és az ősök is mind így fotózkodnak.
Az a "férfi" aki ugyanúgy két kézzel ölel, bújik, közben mosolyog az látszólag egy gyenge, élettelen, rinyás kis pöcs akinek a telóján a háttérképe még mindig az anyja és a saját ruháját nem tanulta meg önállóan összehajtani. Az ilyenek szégyent hoznak a férfi társadalomra.
#7: Tudod, nem mindegyik nő szereti az érzéketlen tuskókat. Sőt, a legtöbb nő igenis igényli az érzelmességet.
Ha pedig szerinted attól lesz valaki férfi, hogy egy mogorva bunkó, akkor nagyon nagy baj van a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!