Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ennyiből mi jöhetett le neki?

Ennyiből mi jöhetett le neki?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy ELÉG feltűnően kerültem valakivel a szemkontaktust. Többször is az irányomba nézett, közel is volt viszonylag, én viszont akkor sem néztem rá.

2022. aug. 16. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Hogy egy emberi kommunikációra alkalmatlan játszmázós idióta vagy.
2022. aug. 16. 10:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Ebben mi a játszma?
2022. aug. 16. 10:48
 3/15 Shaddark ***** válasza:

Játszma akkor lesz belőle, ha amikor nem néz rád, te ránézel.

Vannak ilyen praktikák...

De a kérdező semmi ilyesmit nem írt, szerintem ha csak kerülöd akkor tudni fogja hogy valami bajod van vele, és ennyi. Vagy rákérdez vagy nem, vagy tudja mi az vagy nem.

2022. aug. 16. 11:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Mert amúgy csak nagyon tetszett.
2022. aug. 16. 11:08
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

Az hogy szándékosan, természetes viselkedésen felül csináltad, és azzal a céllal hogy ez majd neki feltűnik és leszűr belőle valamit (pont ezért tetted fel a kérdést is). Annyira idióta és gyerekes viselkedés, hogy én biztos nem akarnék semmit ilyesmi után, akkor sem ha amúgy külsőre bejössz.

2022. aug. 16. 11:29
 6/15 Shaddark ***** válasza:
79%

16 személyiség típus van, ami az egyiknek gyerekes, az a másiknak játékos, a harmadiknak érthetetlen, a negyediknek szélhámos és így tovább...

Ha vevő rá működhet, ha nem akkor meg mindegy. Aki nem veszi észre az szerintem nem is tarthat számot az érdeklődésedre mert nem az a típus. Majd kialakul, ha beszélgetni is fogtok :)

2022. aug. 16. 11:36
 7/15 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem direkt csináltam, egyfajta védekező mechanizmus volt, hogy ne kerüljek kellemetlen szituba.

2022. aug. 16. 12:21
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha nem néztél rá hogy kerultetek szemkontaktusba?
2022. aug. 16. 12:22
 9/15 A kérdező kommentje:
Hogy kétszer rá mertem nézni, de utána végérvényesen megszeppentem.
2022. aug. 16. 12:24
 10/15 A kérdező kommentje:
Először amikor ránéztem, akkor halványan mintha mosolygott volna. Tudom, hogy gyerekes dolog, de már nem tudok visszamenni az időben (bár tehetném).
2022. aug. 16. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!