Ennyiből mi jöhetett le neki?
Játszma akkor lesz belőle, ha amikor nem néz rád, te ránézel.
Vannak ilyen praktikák...
De a kérdező semmi ilyesmit nem írt, szerintem ha csak kerülöd akkor tudni fogja hogy valami bajod van vele, és ennyi. Vagy rákérdez vagy nem, vagy tudja mi az vagy nem.
Az hogy szándékosan, természetes viselkedésen felül csináltad, és azzal a céllal hogy ez majd neki feltűnik és leszűr belőle valamit (pont ezért tetted fel a kérdést is). Annyira idióta és gyerekes viselkedés, hogy én biztos nem akarnék semmit ilyesmi után, akkor sem ha amúgy külsőre bejössz.
16 személyiség típus van, ami az egyiknek gyerekes, az a másiknak játékos, a harmadiknak érthetetlen, a negyediknek szélhámos és így tovább...
Ha vevő rá működhet, ha nem akkor meg mindegy. Aki nem veszi észre az szerintem nem is tarthat számot az érdeklődésedre mert nem az a típus. Majd kialakul, ha beszélgetni is fogtok :)
Egyáltalán nem direkt csináltam, egyfajta védekező mechanizmus volt, hogy ne kerüljek kellemetlen szituba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!