Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha csak ennyiből...

Mit csináljak ha csak ennyiből áll az életem?

Figyelt kérdés

Belefásultam az életbe..

Dolgozni járok meg haza, hétvégén pedig takarítok főzök mosok stb. Hiányoznak a barátnőim, hogy beszélgessünk nevessünk. 1 éve nem láttam őket de hiába vetem fel a találkozás ötletét nem nagyon akarnak találkozni. Mindig azt mondják, hogy majd jövő hónapban. Az egy dolog, hogy ők is dolgoznak de nem hiszem, hogy nincs 1-2 óra hosszájuk rám. Nagyon szomorú vagyok mert itt a nyár és ülhetek itthon.

29/N

2021. jún. 26. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

A barátaid nem igaziak. Keress új baráti társaságot.

Keress hobbit is. Pl. legyen bakancs listád, pl. ki akarom próbálni, hogy kell pogácsát készíteni és stb. és stb.

2021. jún. 26. 07:12
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Az élet időszakonként változik, család jön, gyerek, így a pl. barát/barátnő szrrep átalakul. Érdemes ilyenkor inkább új ismeretséget szerezni, pl. itt. (F39)
2021. jún. 26. 07:13
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

Én is így vagyok sajnos. Nekem 2 barátnőm van, de mindketten otthonülősek. Párom messzebb dolgozik. Szóval eljárok dolgozni, hazajövök, tanulok a nyelvtanfolyamra. Hétvégén meg takarítás, pihenés. Irigylem azokat, akik mindig nagy társasággal mennek valamerre.

26N

2021. jún. 26. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Csak te tudsz rajta változtatni. Millió dolgot lehet csinálni, nem a középkorban vagyunk. Erőltesd meg a fantáziád, légy kreatív.
2021. jún. 26. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
20%

A hobbikat megunja az ember egy idő után.

Én már csak tudom, mindig próbáltam magam elfoglalni egyedül.

Eddigi -egyedül űzhető- hobbijaim: olvasás, túrázás, küzdősport, számítógépes játékok, elektronika, szerelés, számítógépekkel nepperkedés, bringázás, nyelvtanulás, programozás, kertészkedés.

Mindbe beleuntam, belefáradtam egy idő után.

Egyedül minden olyan semmilyen.

21F

2021. jún. 26. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Keress szexpartnert. Csapd el az időt dugással.
2021. jún. 26. 14:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Legalább van hétvégéd. Én most hajtok. Csütörtökön voltam pihenős, előtte 7 napom volt 12-14 órában, utána 9 napom van,jövő héten vasárnap leszek legközelebb pihenős. 2 helyen dolgozok most, mert kell a pénz... Heti 3/4 nap váltásban (egyik helyen 3 napot vagyok akkor a másik helyen 4-et és fordítva), 12 órás munkaidővel, de becsúszik általában 1-2 túlóra is az egyik helyemen. (ma vagyok a 9 naposból a 3. Napon), annyi időm szokott lenni, hogy munka előtt/után bevásároljak, a következő napra kaját, munkahelyen zuhanyzok és itt is mosom ki a ruháim, mert csak aludni tudok jelenleg hazamenni. A nyár az ilyen lesz...aztán ha megint bejön a kovid lehet, hogy megint nem lesz melóm... Barátok nekem is hiányoznak, mostanában csak messengeren tudok tartani a kapcsolatot, a lakás meg tiszta kosz, mert mire hazaérek a társasházban már nem illik porszívózni... 30/F
2021. jún. 27. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!