Mit csináljak ha csak ennyiből áll az életem?
Belefásultam az életbe..
Dolgozni járok meg haza, hétvégén pedig takarítok főzök mosok stb. Hiányoznak a barátnőim, hogy beszélgessünk nevessünk. 1 éve nem láttam őket de hiába vetem fel a találkozás ötletét nem nagyon akarnak találkozni. Mindig azt mondják, hogy majd jövő hónapban. Az egy dolog, hogy ők is dolgoznak de nem hiszem, hogy nincs 1-2 óra hosszájuk rám. Nagyon szomorú vagyok mert itt a nyár és ülhetek itthon.
29/N
A barátaid nem igaziak. Keress új baráti társaságot.
Keress hobbit is. Pl. legyen bakancs listád, pl. ki akarom próbálni, hogy kell pogácsát készíteni és stb. és stb.
Én is így vagyok sajnos. Nekem 2 barátnőm van, de mindketten otthonülősek. Párom messzebb dolgozik. Szóval eljárok dolgozni, hazajövök, tanulok a nyelvtanfolyamra. Hétvégén meg takarítás, pihenés. Irigylem azokat, akik mindig nagy társasággal mennek valamerre.
26N
A hobbikat megunja az ember egy idő után.
Én már csak tudom, mindig próbáltam magam elfoglalni egyedül.
Eddigi -egyedül űzhető- hobbijaim: olvasás, túrázás, küzdősport, számítógépes játékok, elektronika, szerelés, számítógépekkel nepperkedés, bringázás, nyelvtanulás, programozás, kertészkedés.
Mindbe beleuntam, belefáradtam egy idő után.
Egyedül minden olyan semmilyen.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!