Mit csináljak azokkal az emberekkel, akik lenéznek engem, mert védem a környezetet?
Figyelt kérdés
Bizton mindenkinek van a rokonságában/ismeretségi körében olyan, aki képes feltenni ezekhez hasonló kérdéseket:
"Minek jársz busszal, ha ott az autód?"
"Képes voltál megvenni azt a 300 forintos szatyrot a gyümölcsöknek?"
"Miért komposztálod a dolgokat, csak büdösödik a kertben?"
És ezek az emberek meg vannak győződve róla, hogy ők jobb emberek, amiért nem védik a környezetet. Az jár a fejükben, hogy amíg én higiéniátlanul komposztálom a dolgokat, ők az egészséget és tisztaságot képviselik.
2021. jún. 20. 11:08
2/7 anonim válasza:
Hát igen, sajnos nagyon sok embernek be van szűkülve a látóköre, és ha van valami más/új dolog akkor azt elutasítják, lenézik. Sajnos az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, meg lehet próbálni elmagyarázni nekik, de úgyse értik, úgyhogy jobb rájuk hagyni az egészet.
3/7 anonim válasza:
Nem, nincsenek ilyen ismerőseim.
De ha lennének:
Első két kérdésre a válaszom ez lenne: "Hogy tudjál ilyen ostoba kérdést föltenni."
Harmadikra: "Te hatökör, ha még azt sem tudod, hogy a komposzt nem büdös, akkor inkább ne beszélj bele."
4/7 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a melegfelvonulás. Ha nem villognál ezekkel a dolgokkal, nem dörgölnéd az orruk alá, akkor nem is tudnának róla, és nem mondanának ilyeneket.
5/7 anonim válasza:
4es! mikor mondta hogy villog bármivel is? de ha villogna akkor sincs semmi. persze biztos megy a munkahelyére a kérdező aztán villog hogy ő busszal ment... logikus
6/7 anonim válasza:
Ha b@tatnak, csak annyit mondj:"Oké, dilis vagyok, de te mit teszel a környezetedért?".
7/7 anonim válasza:
A környezet nagyon örülne ha kevesebb ember lenne, vagy pedig nem lenne ember ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!