Szerintetek mi a legnehezebb a celebeknek?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok az, de nem is szeretnék az lenni... Viszont... Nagyon érdekel, hogy mivel járhat egy ilyen szakma... Mondjuk Emma Watson, vagy Lady Gaga, Adele vagy bárki másnak szerintetek mi lehet nehéz a szakmájában? Mármint ott vannak a rajongók, az albumok(vagy filmek), fellépések stb... És nem tudok belelátni, ami jól van ez így, de szerintetek mi kavaroghat bennük? Mi az amitől egy idő után megterhelőnek éreznek valamit azzal kapcsolatban, hogy ennyire híresek? Mármint hogy mindenhol felismerik őket, sokszor olyan dolgokat pedzegetnek különféle újságokban, ami nem is igaz... Van egy képzeletbeli listám, de kíváncsi vagyok a véleményetekre... Szerintetek mi a pozitívum és mi a negatívum ebben az "állás"-ban? A pénz most nem számít :P2022. aug. 16. 07:22
11/11 anonim válasza:
Pozitívumok: munka nélkül rengeteg pénzt keresnek, állandó figyelmet kapnak, nagyon sokan rajonganak értük.
Negatívumok: sokan gyűlölik őket, minden tettüket kritizálják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!