Ez gáz volt részemről?
Figyelt kérdés
Tartoztam egy embernek pénzzel. De az ország ahol vagyunk necces pénzt kivenni mert ha rossz ATM automatából veszel ki pénzt akkor plusz összeget kell fizetned ami kb 4000Ft értékű is lehet. Ezért felajánlottam az illetonek hogy nem akarok kockáztatni,ezért inkább meghívom valamire abban az összegben amivel tartozok neki vagy veszek neki valamit amit szeretne2022. aug. 15. 17:25
2/7 anonim válasza:
Igen, ez így bunkóság volt részedről.
3/7 anonim válasza:
Nem volt az, mert próbáltál egy olyan kompromisszumot kitalálni ami közelít az optimumhoz.
4/7 anonim válasza:
Az nem opció, hogy elutalod neki?
5/7 anonim válasza:
utalásról hallottál már esetleg? vagy vegyél ki "jó" ATM-ből pénzt, bármit is jelent ez
6/7 A kérdező kommentje:
2000Ft értékű összeggel tartoztam össz vissz nem 20-30-40ezerrel. Ezért gondoltam ezt a legjobb megoldásnak
2022. aug. 15. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!