Látnak/éreznek bennem valamit a fogyatékosok? És ha igen miért?
Figyelt kérdés
Sajnos roppant mód nem szeretem őket. Ami azt illeti nem undorodom, inkább félek tőlük... (Ha létezne ilyen azt mondanám fóbiám van tőlük.)
Mégis ők valahogy mindig megtalálnak.... Üres az egész busz mellém ülnek le. 80 ember van a buszmegállóban akkor is velem kezdenek beszélgetni ha éppen telefont nyomkodom, zenét hallgatok vagy éppen telefonálok. Már meglátom hogy jön felém egy szó szerint "menekülőre fogom" ha tudom... De üldözni kezdenek. Jönnek utánam. Mégis miért?? Ennyire kedves aurám van? Vagy érzik hogy félek tőlük?
De sose bánt egy sem, tehát semmi ilyen... Csak egyszerűen mindig engem találnak meg....
2022. aug. 14. 23:52
1/2 anonim válasza:
😂😂😂 Tesóm down szindrómás, mióta több figyelmet szentelek rá és odaadóbb vagyok ő is jobban keresi az én társaságomat. Lehet túl kedves aurád van tényleg, örülj neki. 😂😂😂 Ne félj tőlük higgy nekem.
2/2 anonim válasza:
Jól mondja az 1#: próbáld meg, hogy nyugodt vagy a környezetükben, és figyelsz rájuk. Attól, hogy foglalkozol velük, még nem néz le senki, hanem inkább példát mutatnál a többieknek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!