Mennyi ideig tart, amíg végre elmúlik a hiánya? Vagy soha nem is fog? Érdemes egyáltalán így élni?
Lassan fél éve hogy megtaláltam életem szerelmét, és azóta annyira hiányzik hogy lehetetlen leírni szavakkal, nem hogy nap, de óra se telik el úgy hogy ne gondolnék rá, nincs olyan éjjel hogy ne álmodnék vele, egy merő szenvedés az élet azóta, nem érdekel szinte semmi, csak vegetálok. Azt hittem 1-2 hónap után jobb lesz, voltam már régebben is szerelmes, de az elmúlt már ennyi idő után, itt meg nem hogy nem múlik de mintha még rosszabb lenne napról napra a lány hiánya. Teljesen más mint bárkinél eddig, leírhatatlan mennyire hiányzik és mennyire szeretném őt látni.
Kérdésem: ez el fog múlni valaha, vagy ez a sírig kísér? És ha utóbbi, ilyen gyötrődés mellett lehet-e, érdemes-e egyáltalán élni?
Kérdező, mi lett azóta?
Velem is ez van 7 hónapja, igaz az "csak" egy kaland volt, de úgy belezugtam a srácba, mint az állat. Sajnos nem mondtam el soha neki, hogy mit érzek és jatszmaztam, ezért már mással van. Letiltottam mindenhol, mégis mindennap rá gondolok, ugy érzem belebetegedtem. Biztos elmúlik majd egyszer, örökre nem tarthat ez az érzés, de borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!