Hogy lehet az, hogy férfi koncentrált világot élünk, mégis a nők élnek tovább?
Valójában a nők irányítanak a mikroközösségekben, - elég csak azt megnézni, hogy egy átlagos mikroközösségben ki mozgatja általában a háttérben a szálakat, ki az, akinek mindig előkerül egy újabb és újabb ötlete, ki agyal állandóan valamin (és itt most a klasszikusan értelmezhetően építő jellegű dolgokra gondoltam elsősorban, még ha ez nem is így van feltétlenül)!
A nő a férfi "mozgató rugója" - általában, - sok helyen még a gatyát is ő hordja, (amivel nyilván nem fog viháncolva dicsekedni a férfi a szűk környezetének sem). Az, hogy pl. a technikai sportokban ők kerülhetnek előtérbe, az is egy szerepjáték, - csak annyin múlik az egész, hogy a nőket más érdekli jobban, a férfiaknak van ehhez jobb érzékük, nagyobb és komolyabb érdeklődésük.
"Például?"
Például egy férfitől a többi társa elvárja hogy marha sokat igyon, egy bulin.
Ennek a többszöri előfordulása simán vezethet ittas balesetokozáshoz vagy vese leálláshoz.
Egy nőt ritkán tartanak beszarinak amiért nem iszmeg huzora egy üveg pálinkát. Mert nem várják tőle el az ilyen "keménységeket".
A Kérdező okosnak tűnik, így tökmindegy mit válaszol az ember, ő tudja mindenre a választ...
A férfiak le vannak terhelve, ahogyan írtad a kérdésed alatt, a pszichikai állóképességük másabb, mint a nőké, így jobban nyúlnak az aljzószerekhez (drog, allkesz, cigi, sok kaja, stb.), amit ugyan jobban visel a szervezetük (alkesz), de idővel megmutatkozik ennek a káros hatása is (magas vérnyomás, szív-ér-bélrendszeri problémák, stb.), majd a korai halálozás.
"Azt tudom, hogy menstruációkor a bélflórák megújulnak. "
Ezt magyarázd màr el nekem, mert tudtommal a menstruáció nem a nők bélrendszerében zajlik.
Szerintem senki sem mondott neki ilyet. 😀Csak kitalálta, hogy a tudatlanságàt másra hárítsa. De azért érdekelne, hogy miért ilyen buta? Ideje lenne a kérdezőnek utána néznie, hogy mi is az a menstruáció pontosan, mert halvány lila gőze sincs a dologról. Sosem tapasztaltam még, hogy havonta a végbélnyílásomból ürülne a menstruációs vér. Ha ott véreznék, akkor ott nagy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!