Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Odaadtam az olcsó covid...

Odaadtam az olcsó covid tesztet mert kérték, nekem meg most kéne de csak 3x annyiért lehet venni. Jog?

Figyelt kérdés
Családban történt az eset. Tudták hogy van tesztem mert olcsón sikerült beszereznem munkahelyen. Ne szívesen adtam oda mert nyilván tudtam hogy ez olcsó. 2000Ft-volt. Dehát a ssalád az család tudjátok segíteni kell egymást. Sajnos nem tudtam többet kérni sem érte mert az ára rajta volt. Lényeg, hogy a patikában 7000. Azért nem mindegy. Most mondjak nekik hogy hé, adjatok egy 7000-rest mert múltkor lenyúltátok a kvázi ingyen tesztem?
2022. aug. 11. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Dehát a ssalád az család tudjátok segíteni kell egymást. Sajnos nem tudtam többet kérni sem érte mert az ára rajta volt."

Mondd, hogy troll vagy! Milyen családtag az, aki ennyire sóher, mint te? Még a szaros, 2 ezer forintos teszt árát is kiperkáltad tőlük, most meg pluszba lenyúlnád őket pénzzel?! Eszem megáll...

2022. aug. 11. 17:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem dolgozom, így fontos a pénz.
2022. aug. 11. 17:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Szerinted miért 2000Ft-os tesztet szereztem? Ott is spórolnom kellett.
2022. aug. 11. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:
96%
Tehát ha jelenleg nem dolgozol, akkor más fizesse ki azt, amire neked szükséged van? Normális ember nem csinál egy 2 ezer forintos, eldobható, gyakorlatilag szart sem érő dologból ekkora ügyet. Nekem pofám sem lett volna még az árát sem elkérni, ha a családomnak kell.
2022. aug. 11. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

7000=hétez?

7000-rest=hétez-rest

Jog szerint semmiféle követelésed nem lehet, te adtad oda annyiért.

Esetleg megpróbálhatnál kérni attól akinek adtál, hogy most neked van szükséged rá, hátha tud olcsóbbat.

Egyébként ezeknek is lejár a felhasználhatósági ideje, akkor meg úgysem használhatod, akkor is venned kellene.

2022. aug. 11. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:
😲 Mijaza gombatetű??
2022. aug. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!