Odaadtam az olcsó covid tesztet mert kérték, nekem meg most kéne de csak 3x annyiért lehet venni. Jog?
Figyelt kérdés
Családban történt az eset. Tudták hogy van tesztem mert olcsón sikerült beszereznem munkahelyen. Ne szívesen adtam oda mert nyilván tudtam hogy ez olcsó. 2000Ft-volt. Dehát a ssalád az család tudjátok segíteni kell egymást. Sajnos nem tudtam többet kérni sem érte mert az ára rajta volt. Lényeg, hogy a patikában 7000. Azért nem mindegy. Most mondjak nekik hogy hé, adjatok egy 7000-rest mert múltkor lenyúltátok a kvázi ingyen tesztem?2022. aug. 11. 15:11
1/16 anonim válasza:
Jézusatyaúristen... Lószarra nem jók azok a tesztek, mert gyömölcsökre is pozitívak, a covid mesterséges, meg éppen összedöntik a világot, te ezen hisztériázol...
2/16 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok de nem mehetek orvoshoz házi teszt nélkül. Ugyhogy vegyél vissza hülye gyerek! N
2022. aug. 11. 15:32
3/16 anonim válasza:
Milyen jog? Odaadtad kész. Ez olyan mintha bemennék én is a rendőrségre mer elhasználják a munkahelyről lopott wc papíromat.
4/16 anonim válasza:
Dm-ben is van teszt, asszem 1800 korul. Kerj meg valakit, hogy vegyen.
De amugy meg valoban, biztosat csak a pcr mondana.
5/16 anonim válasza:
Veszel egy másikat 7000 èrt. Mást nem tudsz csinàlni...
6/16 anonim válasza:
Hát, ha budapesti vagy, én tudok adni egyet, szintén céges ingyen osztott.
8/16 anonim válasza:
Ajándékba adtál valamit amire most szükséged van. A rokonaid nem tudják visszaadni ezért így jártál. Felesleges ezen rágódnod.
9/16 A kérdező kommentje:
Hát nem egészen. Tudták hogy nekem van és elkértŕk. Tudsz olvasni?
2022. aug. 11. 16:30
10/16 anonim válasza:
Te meg nem tanultál meg NEMet mondani. Kérni bármit lehet, de nem kötelező adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!