Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elfogadónak kellene lennünk...

Elfogadónak kellene lennünk ebben az esetben is?

Figyelt kérdés

Tegnap leordítottam a fejem egy nő. Egy vékony, szűk műanyag székbe akart leülni, amire annyit mondtam előre neki, hogy én nem tenném a helyébe, mert ezek pelenka anyagból vannak, és ha nem is törik össze, szerintem nem lenne kényelmes mert soványabb emberekre készült (ő kb. 165cm és kb. 120 kg volt). Erre ő bedühödött, hogy hogy merészelem nem soványnak nézni, nagyon sokan ma már trans-slender-ek, elfogadónak kellene lennem. Utánanéztem, a trans-slender annyit jelent, hogy egy kövér ember nem titulálja magát annak, és el is várja hogy a többiek is soványként kezeljék. Amikor összetört alatta a szék, akkor látszott az arcán, hogy baromi mérges volt, valószínűleg a székhez is hozzá akarta vágni hogy fogadja el hogy ő sovány, csak aztán rájött hogy úgyse értené meg.

Ti elfogadóak vagytok? Ha valaki trans-slender-nek titulálja magát, akkor azzal egyetértetek?

2022. aug. 11. 09:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

10-es, ne keverd a kettőt.

Aki 120 kg-san túlsúlyos, az az.

Pont, és hogyha olyan van, szólunk. Nem kö.gségből, hanem mert sok túlsúlyos egyébként rhadtul nincs tisztában a méreteivel.

Az, hogy elfogadja magát olyannak, egy dolog, de amikor pl. megkérem, hogy NE üljön mellém a vonaton, mert beprésel az ablak meg maga közé, akkor még neki áll feljebb és én vagyok a bunkó.

Stb. Repülőgépen meg hatványozottan.

A túlsúly pedig nem vicc, és nem elfogadni kéne, hanem tenni ellene, mert kismillió egészségi problémával jár együtt.

Csak ugye a "body positivity"-fxság szerint most büszkén kell viselni a 40-50 kg pluszt. :(

2022. aug. 11. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Most már azt sem lehet mondani a kövérre, hogy kövér? Hová jutottunk? Pedig attól még kövér. A tényekkel nem lehet vitatkozni, mi fogadjak el? Kövér és kész.
2022. aug. 11. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Kövérek ellen mindig lehet hergelni, az se számít hogy full kamu az egész, csak lehessen egy jót gyűlölködni és gyűjtögetni a zöld pipákat
2022. aug. 11. 13:33
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Semmi bajom a túlsúlyos emberekkel, de ez úgy baromság, ahogyan van.

Akinek túlsúlya van, annak az van, aki sovány/vékony, az meg vékony. Ebben nincsen semmi, viszont ez az igazság, ha változtatni akar rajta, csak tessék, változtasson, senki nem áll útjába, viszont amíg ezt a lépést meg nem teszi, tőlem nem várja el, hogy másképp kezeljem, mint, ahogyan valójában kinéz.

Hát megáll az eszem, miket ki nem találnak.

Kérdező, a kérdésre válaszolva.

Nos, ez lehet, hogy egy kicsikét bunkó beszólás volt tőled, de amit a #8-as válaszban írsz, annak van értelme, szóval igazat adok neked. Meg amúgy is.

2022. aug. 11. 14:53
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

"trans-slender"

Na pont az ilyen modern beteg baromságokról nem akarok tudni, de sajnos ebbe belefutottam.

Nehéz így pozitívnak maradni, meg szeretni az életet, ha ennyire sok hülyeség van, és mindig jön újabb és újabb.

Meg kellett volna mondani, hogy trans-slender az anyád pi**ájah

2022. aug. 11. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!