Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Menjek el dolgozni gyarba...

Menjek el dolgozni gyarba vagy irazkozzak be 2 eves kepzesre mellette diakmunka, melyiket valasztanatok?

Figyelt kérdés
22 eves vagyok nincs vegzettsegem
2022. aug. 9. 22:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerinted bruttó 250 ezer pénz? Mi lesz ha már nem lesz SZJA kedvezményed? Mai világban 160 ezer forintból éhenhalni épp nem fogsz anyud szoknyája alatt, de mi lesz ha elköltöznél, párod lenne, házat akarnál, gyereket akarnál? Tanulj!!!
2022. aug. 9. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy aki lepontoz az mit érez? Nektek teljesen jó majdnem éhendögleni minden hónapban?
2022. aug. 9. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, gyárban dolgozom. 300 000+ a fizetésem tisztán,egyszerű operátorként es emelett még kapok szép kártyára kb 30 000 forintot. Szerintem ez azert nem olyan rossz. Nem akarlak győzködni hogy igenis menj gyárba dolgozni, csupán elmondtam a saját tapasztalatom.
2022. aug. 9. 23:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 33. Egy németországi gyárban dolgozok viszonylag korrekt fizetésért.

Amikor 20 voltam lett volna lehetőségem fősulira menni programtervező informatikus szakra de nem mentem hanem inkább dolgozni kezdtem.

Ha tehetném akkor másodjára másképpen döntenék.

Válaszd a tanulást. Az a 2 év mindenképpen eltelik bárhogyan is döntesz.

A különbség a 3.ik évtől jön majd.

2022. aug. 9. 23:44
 15/15 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, több szakmám van, de egyszer egy jó ajánlat miatt gyárban kötöttem ki, és ott dolgoztam. Egy pár hetet maradtam csak. Elég pocsék meló volt, nem mennék vissza. Se védőfelszerelés, se semmi ami kellett volna. Három hét múlva már rendellenes dolgokat vettem észre magamon(műanyaggal dolgoztam). Akkor léptem ki.

A legtöbb gyár ilyen szenny.

Azóta inkább csak a szakmàimban dolgozom (nyilván nem mindben egyszerre).

De én is jelentkeztem most még egy képzésre, hátha felvesznek. Mondjuk az csak pár hónapos.

Tanulj inkább. Milyen képzést néztél ki?

2022. aug. 10. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!