Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Annyira hülyén érzem magam,...

Annyira hülyén érzem magam, lehet megsértődött?

Figyelt kérdés

Ha tetszik valaki, akkor egyszerűen megbolondulok a környezetében. Ez igazából annyit jelent, hogy a) vagy nem merek hozzászólni, b) ha hozzá is merek, akkor elpirulok, remeg a hangom és szűkszavú vagyok. Ilyenkor mindig próbálom (sikertelenül) leplezni a dolgot. Viszont kijelenthetem, hogy új szörnyen kellemetlen szokást fejlesztettem ki, kerülöm a szemkontaktust és akkor most jön a lényeg a rizsa után.

Van ez a fiú, több, mint nagyon tetszik. Mindig próbálok óvatosan rápillantani, de egy idő után túl feltűnőnek érzem és utána nem nézek rá. Amíg néha ránézek, akkor ő is szokott nézegetni, viszont ha észreveszi, hogy egy ideig nem nézem, de később ránézek, akkor már nem néz rám, még akkor se ha az irányomba néz.

Ezt miért csinálja valaki?

2022. aug. 9. 17:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthető: szóval ő is szokott engem nézni, olyankor van, hogy visszanézek, máskor viszont nem, akikor nincs merszem.
2022. aug. 9. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha szemezgetés helyett odamennél hozzá és elhívnád sétálni vagy fagyizni?

Nem állat vagy tudtommal hogy kizarolag testbeszéddel meg pillarebegtetéssel kommunikálj.

2022. aug. 9. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez a válaszod a miért csinálja ezt kérdésre?
2022. aug. 9. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért csinálja ezt, mert szerencsétlen nem érti hogy ide-oda passogással mit akarsz.

Tudod, az emberek többsége a normális kommunációból ért.

2022. aug. 9. 18:23
 5/9 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, ő is ugyanezt csinálja. Én sem értem. Feltettem egy kérdést, de nem vagy valami segítőkész. Inkább töröld akkor, ha nem megy.
2022. aug. 9. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:

De könyörgöm, akkor nem egyszerűbb odamenni hozzá, hogy "szia! Párszor összefutott már a tekintetünk, te is ugyanarra gondolsz, mint én?"

A beszéd, hangadás nem opció nálatok? Süketnémák vagytok?

2022. aug. 9. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, képzeld el süketnémák vagyunk bki.
2022. aug. 9. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudod hülye kérdésre hülye válasz.
2022. aug. 9. 22:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy csatlakoztál a hülyék klubjához. Elképesztő. Hány osztályod van, hogy egy négy darab szóból álló kérdésre a válasz feladja?

Ez költői kérdés, mielőtt még megint írnál egy értelmes választ..

2022. aug. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!