Szeretitek az iskolátokban, illetve a munkahelyeteken dolgozó takarítónőket? (Persze nem szerelemből, hanem emberileg.)
Nem, mert arabok a takarítók (Ausztria) ami önmagában semmi, de olyan rohadt büdösek, hogy ha elmennek utána egy órával is érződik a wc be az a tömény büdös izzadságszag. Télen, tavasszal, ősszel, nyáron, mindig büdösek minden nap.
Egyik kolléga már hozott légfrissítőt és mindig befújja az egész wc helységet vele.
Nem. Folyton hisztiznek, hogy dolgozni kell. Bejönnek az irodába, és azt kell hallgatni a fülemtől tíz centire, hogy "jhaj, már megint itt vagyok, megint bent vagyok, jaj ki hagyta itt ezt a dohányt", stb. Én egyébként nem is dohányzom, de mindig tőlem kérdezik ezt. És mindig a legrosszabbkor jönnek, amikor épp nyakig vagyok a munkában. Télen meg mindig rám nyitják telibe az ajtót. Tudom, azt ők nem tudhatjàk, hogy mikor vagyok nyakig munkában, de akkor is.
Összesen egy csaj volt, akit bírtam, és jófej volt. Ő nem panaszkodni járt be, hanem bejött, takarított, felállt, letörölte az asztalomat, beszélgettünk pár sort, felmosott, és ment tovább. De sajna nem mind ilyen volt. A többi hőbörgött egész nap, és a retek ugyanúgy megette az irodát (méteres pókháló a sarokban, amit nem értünk el, vastag fekete kosz a fal hajlatàban, stb).
Az általános iskolai takarítónők nagyon aranyosak, kedvesek voltak mindig, és még sulin kívül is mosolyogva köszönnek vissza a mai napig is.
Gimis takarítónőket pedig napközben nem is láttam, csakis tanítás előtt és után. Közülük csak egyre emlékszem, aki nyár utolsó heteiben, amikor a könyvtárosnőnek mentem segíteni, engedett be a könyvtárba, kicsivel 8 előtt. Párszor beszélgettünk is, és ő is nagyon kedves volt.
Egyetem alatt pedig nagyon sok takarítót látok, egyikükkel sem beszéltem még, de mindegyiküknek köszönök, rajtam kívül nem sokan tesznek így.
Egyedül a gimi-kolis takarítónőt nem kedveltem, amivel nem voltam egyedül. Kukához nem nyúlt hozzá, hacsak nem volt minimum félig a zsák, abból is csak kiborította a tartalmát, és nem takarított. Csakis a véletlenül előhagyott nasikat, de azokat nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!