Székesfehérváron jó lakni?
Soha nem ért semmilyen attrocitás. Pár éve már nem élek ott, de előtte több részletben összesen tizenkét évem volt és amikor nem ott élek is gyakran járok. A nap bármelyik szakában, éjszaka, akármilyen ruhában (nő vagyok, dekoratívnak mondott), biciklivel, gyalog, kocsival, mindenhogy biztonságban voltam.
Az éjszakai élet viszont gyakorlatilag nulla. Főleg nyáron meglepően üres a város. Kocsmák vannak csak szinte.
Ha van még kérdésed, írd nyugodtan, szívesen válaszolok.
Született Szèkesfehèrvàri vagyok.
A közbizgonsàg jò,de vannak olyan rèszei a vàrosnak,ahova èn nem költöznèk pl. Maroshegy.
Ami jò ,csalàdi hàzas környèk az Feketehegy- Szàrazrèt ès Öreghegy sem rosz ,de az utolsò,amit ìrtam egy kicsit messzebb van a belvàrostòl.
A közpongban is vannak èlhető helyek,de azèrt vannak lakòtelepi rèszek ,ahova szintèn nem költöznèk.
Betörèsek itt is vannak, mint minden màs vàrosban,de az utcàn nem fognak megtàmadni.
20 évig éltem ott😅
Mikor pestre költöztem teljesen más volt a kettő, ég és föld. Persze előtte is voltam Pesten de amilyen éjszakai élet van itt, az Fehérváron nincs.
Kozbiztonsag biztos jobb mint Pesten, a jobb helyeken sosincs semmi, mi is jó helyen laktunk, persze van olyan része amit nem ajánlanék.
Munka miatt költöztem pestre, de nem vagyok benne jobb hely e mint Fehérvár 😅
Veszprémi vagyok, így elég gyakran vagyok Fehérváron vagy átutazóba vagy csak ott chillelni.
Szerintem jobb hely Veszprémnél, sokkal jobb az infrastruktúra, jobb a közlekedés jobb a fekvése, jobbak a munkalehetőségek, több a lakos, szerintem jóval nagyobb élet van ott mint itt nálunk.
Szerintem Székesfehérvár nagyon szép színvonalas város, szerintem a legjobb megyeszékhely a Dunántúlon, de bevallom, Kaposvárt és Pécset nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!