Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki hogy van ezzel ?

Ki hogy van ezzel ?

Figyelt kérdés

Állandóán a riogatás megy mindenhol, már a facebookot is töröltem, televíziót sem nézek mert ott is az állandó riogatás, kit hogyan daraboltak fel, kit ástak el és egyéb ilyen dolgok... Jót nem is hallani.

A munkatársak viszont állandóán politizálnak, meg aggódnak hogy mi lesz. Mikor megkérdezik hogy mi az álláspontom, és azt mondom semmi akkor én leszek a szar. Ennek következtében jönnek a passzív agresszív beszólások. - Majd fog érdekelni ha éhen halsz- majd fog érdekelni ha megfagysz- miből fogod fizetni a számlákat ? - nem lesz munka. -800 forint lesz a benzin. 1200 egy kiló kenyér... Meg ilyenek.

Nos én a koronavírus óta való riogatáskor mondtam azt, hogy nem érdekel az egész.

De még a családomban is én vagyok a feketebárány hogy csak nevetek ezen az egész cirkuszon.

Vagy most az van hogy feltétlenül idegbetegnek kell lenni mert ezt meg azt közölte a kormány ?

Nem. Egyszerűen nem tud érdekelni. Lesz ami lesz és kész. Minek aggódjak azon, ami nincs ? Majd hogy ha nem lesz kaja, pénzem stb akkor ráérek idegeskedni, addig minek is kellene ?

2022. aug. 7. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagy apámnak egy mondása volt ilyen esetekre (ő egyébként magasról tett mindenre és mindenkire) :

- Úgy még soha nem volt, hogy valahogy ne lett volna.

Annyiban kell fejleszteni magad, hogy a pilitikán kívül ezeknek az embereknek a véleményére is teszel, és ezt érezteted is velük. Még azt is mondhatod, hogy ha aggódom, ha nem, akkor is be fog következni, minek idegesítsem magam előre.

2022. aug. 7. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen ez így van... Olyan rövid az élet, meg tényleg annyi probléma is van...

De mondom, úgy jön ki az egész helyzet, mint ha én lennék a hibás mindenért... Mert miazhogy nem idegeskedek ilyesmiken..

2022. aug. 7. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Te is a része vagy annak, hogy soha nem lesz változás ebben az országban. Ne is legyél ideges tőle, hogy megnyomorít téged és a szeretteidet a kormány, mert a végén még te is kimennél tüntetni, és több esély lenne leváltani a megnyomorítónkat. A tőlünk fejlettebb országokban is így állnak hozzá a kisemberek, azért is élnek nagyobb jólétben. Ja nem.
2022. aug. 7. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szeretem a rémhíreket. Feláll rá.
2022. aug. 8. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!