Hogy állandóan bámulnak egyesek, kocsmák, boltok közelében, de lakóházaktól, kertekből, ablakokból is, mindig működik az élő megfigyelőrendszer. Furcsa ha valakit ez iszonyatosan irritál és elege van abból a helyből?
2022. aug. 7. 07:26
1/10 anonim válasza:
Ma ez a szokás sokaknál, sajna, régen sem volt különb a helyzet a falvakban, de akkor más világ volt.
2022. aug. 7. 07:38
2/10 anonim válasza:
A falu nem a legjobb hely elbújni a világ elől.
Ha te nem adsz információkat magadról, majd kitalál a falu helyetted.
Ha nem állsz szóba a helybéliekkel, akkor nagyképű, beképzelt vagy.
stbstb...
Bugyuta emberektől sok értelmeset ne várj.
2022. aug. 7. 07:45
3/10 anonim válasza:
Igen, tényleg rohadt idegesítő, én is gyűlölöm ezt. Még ha kocsival megyek is néz mindenki utánam, mint a szurikáta.
2022. aug. 7. 07:55
4/10 anonim válasza:
Igen ez engem is nagyon zavar, de sajnos tudom hogy egy panelban is nagyon szenvednék. Sokkal jobban. Nekem kis városban lenne jó egy kertes ház de esélytelen hogy valaha tudok venni. Illetve még ha bírnám a panelt, azt sem tudnám megfizetni még az albérleti díjat sem.
2022. aug. 7. 07:56
5/10 anonim válasza:
Minden kisebb településen ez van. Engem az zavar, hogy észre sem veszi magát, ha szólok még neki áll feljebb. Nem illendő senkit se bámulni. Alapvető illemtant kellene oktatni az iskolában.
2022. aug. 7. 08:03
6/10 anonim válasza:
Engem az irritál hogy a szomszédom is ezt csinálja. Ha kimegyek a kertbe, ők is kijönnek és lesnek. Volt már hogy farkasszemet néztünk percekig anyókával. Nem zavarta. Apjoknak volt hogy puszit küldtem, akkor észrevette magát pár másodpercre de tovább bámult. Olyan is volt hogy megkérdeztem mi a k anyádat lesel? A f4sz üsse ki a szemed te nyomorult. Erre bement. Falu ez is.
Sokszor ha szellőztetek megállnak a kapuban és lesnek befele. Nem tudom miért ennyire kíváncsiak a falusiak.
2022. aug. 7. 08:23
7/10 anonim válasza:
Nem furcsa. Engem nem zavar. Sőt, azon kaptam magam, hogy én is csinálom, pedig 40 évig városon laktam, és abszolút nem érdekelt a többi ember. De ha a teljes csöndben valami zaj hallok, önkéntelenül is lépek az ablakhoz, hogy lássam, hogy mi van.
2022. aug. 7. 08:34
8/10 anonim válasza:
Én egyszer megkérdeztem hogy mi a qurva anyát les. Az volt avalaz hogy miért bontották el a vályog házat. Mondom meg nem vagyunk kotorek cigányok. Azóta nem les.
2022. aug. 7. 08:38
9/10 Metionin válasza:
Nekem nem furcsa, ilyen helyen nőttem fel és alap, hogy ha egyszer meglesz a házam, annak 2 méter magas, átláthatatlan kerítése lesz. Ki nem állhattam, hogy mindenki, de tényleg minden egyes ember, aki elhaladt a ház előtt, bámult befelé. De fordítva is, ahogy az utcán megy az ember, szintén bámulnak kifelé az ablakból, tornácról, kapuból stb. Ha valahol megáll egy autó, neadjisten ügyeletes kocsi vagy mentő, kitódul az egész utca. Kedvencem, amikor párom jött hozzánk és beállt a kocsival a ház elé, reggel arra ébredtünk, hogy a fél utca a kapunk előtt áll és tanakodnak, hogy kié lehet az autó és hogy miért állhat itt.
2022. aug. 7. 13:10
10/10 anonim válasza:
Engem nem zavar. De megértem ha téged igen.
Vannak szituációk, mikor én is setalnek úgy az utcán, hogy nem állít meg senki, nem kell beszélgetni. Máskor viszont örülök, hogy legalább valaki megszólít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!