Hogyan tudok megtalalni valakit, akivel a repulon utaztam?
Persze, ilyen mindenkivel van, de az ilyesmi pont attól különleges, hogy örök rejtély marad, vajon ki volt az illető és látod e valaha viszont. Pont attól szép, hogy nem történt semmi egyéb.
Ha a sors úgy akarta volna, akkor beszéltetek volna és lett volna köztetek több. De nem ez volt a sorsotok.
Lány volt az a valaki? Velünk férfiakkal gyakran előfordul hogy megtetszik egy lány (én is szoktam néha repülőn utazni és ott a légikisasszonyok is elég szépek szoktak lenni). Meg tudom érteni a dolgot de ez van sajnos. Sokszor lehet hogy jobb is ha az ilyen esetek megmaradnak egy ábrándként mert előfordulhat hogy csak félreértettünk egy pillantást vagy egy kedves mosolyt. Másfelől aki nem mer annak esélye sincs és csak a "Mi lett volna ha?" kérdés marad meg.
Adj fel egy hirdetést. Hátha jelentkezik az a valaki. Volt már ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!