Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az intő jel lehet, ha marketpl...

Az intő jel lehet, ha marketplacen valami arab nevű ember keresett meg?

Figyelt kérdés

Árulok valami régiséget, és azzal kapcsolatban írt: "Szia! Ez megvan még?"

Nincsenek is magyar ismerősei egyáltalán, végignéztem, csak ilyen arabok végig. Nem értem.

Ha kap egy bankszámlaszámot, és egy hozzátartozó nevet, ahová utalhat, azzal nem megy semmire sem úgysem, ha adathalászatra megy. Nem?

2022. aug. 4. 00:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De ebben mi a kamu, hogy ha előre kifizeti az árut és a futár árát is?
2022. aug. 5. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menj tovább a beszélgetésben, add meg neki az adataidat.

Az lesz a kamu, amit mondtam, hogy NEKED kell majd előre fizetned, hogy megtörténhessen az adásvétel.

2022. aug. 5. 13:55
 13/14 A kérdező kommentje:
De akkor nem vagyok hülye, hogy megadjam az adataimat. Kérdezzem meg, kell e biztosítást fizetnem?
2022. aug. 5. 14:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Feltétlen muszáj most mindjárt eladnod azt, amit árulsz? Ha nem vagy anyagilag rászorulva inkább legyél türelmes és várj egy megbízhatóbb vevőt. Komolyan koczkáztatnád azt, hogy a számládat teljesen leterheljék? A hackerek már erre is képesek, ne adj ki semmilyen adatot a bankszámládról!
2022. aug. 5. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!