Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mely hírességekben csalódtál,...

Mely hírességekben csalódtál, hogy beálltak a covid elleni vakcina reklámba?

Figyelt kérdés

2022. aug. 4. 00:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%

A kérdés értelmetlen, mert normális ember számára pozitívum, hogy életmentő vakcinát hirdetnek ismert emberek. Hogyan lehet negatívum valami mellett kiállni, ami életeket ment, ami.egy jó célt szolgál?

Csalódást viszont okozott valaki:

Győrfi Pál

Mentőszóvivő volt, celeb lett, ezért alap, hogy résztvett a „maradj otthon”, „viselj maszkot” és „oltakozz” kampányokban.

Idén tavasszal viszont a „ne maradj otthon, hanem hozd haza a világ gyilkos covidjait az XY utazási irodával” plakátjaival voltak tele a közterek. Hát ez az undorító, hogy így megfordul a világ egy kis pénzért...

Sajnos nálunk nagy a baj, de ez látszik a fidesz és Gyurcsány hívek számán is. Tele van hülyével az ország. Sikerült is összehoznunk a lakosságarányosan legmagasabb halálozások számát (vannak azóta nálunk hülyébb népek is, így visszacsúsztunk a 4. helyre, Peru, Bulgária, Bosznia előzött). Nálunk 4879/1M fő a lakosságarányos halálozás (worldometers). Magas arányban oltakozó országok (Portugália, Izrael) példája mutatja, hogy ennek a fele-¾-e elkerülhető lett volna. Azaz 23-35 ezer ember halt meg idejekorán a vakcinaszkepticizmus, a covidióták, és az inkompetens politika miatt. Ez az igazán nagy csalódás, ez a sok degenerált, akik előbb hisznek egy sámánnak, mint a teljes tudóstársadalomnak.

2022. aug. 4. 00:28
 2/13 anonim ***** válasza:
22%
istenem.....
2022. aug. 4. 01:05
 3/13 anonim ***** válasza:
56%

#1Te aztán jól benyaltad a kamut. Életmentő az, ami megment attól, hogy meghalj abban a betegségben, ami ellen kaptad. Ez pedig baromira nem véd meg, mivel egy csomó oltott meghalt covidban. Arra meg semmi bizonyíték nincs, hogy aki oltottan nem halt bele, az oltás nélkül belehalt volna.

Kérdező! Az összesben. Illetve nem, vannak, akiktől nem is vártam mást. Pénzért az anyjukat is eladnák.

2022. aug. 4. 01:26
 4/13 anonim ***** válasza:
53%
Orbán Viktor
2022. aug. 4. 06:50
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Sportolókban, színészekben csalódtam, hiszen ők nem tudnak semmit a vakcinákról, csak azt, amit mondanak nekik. Milyen alapon mondják, hogy nyugodtan oltassa be magát mindenki? A celebekben nem csalódtam, mert nem vártam volna mást a bohócoktól. A munkatársam viszont szerette a Majka zenéjét, amióta eljátszotta a kovidos műsorát, azóta a rádiót is elkapcsolja ha Majka szám van.
2022. aug. 4. 07:15
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Nagy Feró
2022. aug. 4. 08:05
 7/13 Shaddark ***** válasza:
57%

"Milyen alapon mondják, hogy nyugodtan oltassa be magát mindenki?"

Onnan, hogy minden értelmes ember a saját kis porbafingó vélemény vezérei helyett azoktól informálódik, akik értenek hozzá.

Jelen esetben orvosoktól, kutatóktól.

De sajnos ezek érzelmi döntések, ezért te és a #3 inkább hisz NagyMaggyaVugymuk Dezsőnek meg NeOtssáBe Izménynek mint azoknak akik napi szinten 8-12 órát ezzel foglalkoznak.

Mert ők híresek. Ostobák és korlátoltak, de híresek mert b...k a valóvilágban meg van csatornájuk ahol mindig jólmegmongyák mindenkinek.

Ez ilyen társadalmi betegség sajnos, és csak egy normális iskolai oktatás oldhatná meg, de az meg nincs ebben az országban. Szomorú. Nagyon.

2022. aug. 4. 12:22
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Zacher Gábor, Müller Cecília. Úgy tűnik hogy sajnos nem volt megfelelő az oktatás amit kaptak, pedig elég lett volna megnyitniuk a facebookot, és rögtön láthatták volna az igazságot a vakcináról.

Szomorú. Nagyon.

2022. aug. 4. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:
77%
Zacher Gáborban én is csalódtam, meg Borbás Marcsiban is.
2022. szept. 2. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
70%

#7! Nem, drága, én magamnak hiszek, meg abban, amit a saját szememmel látok. Az pedig pont az ellenkezőjét mondja, mint a te "celeb szakértőid.".

Most voltam covidos oltatlanul. Köszi szépen, az égvilágon semmi bajom. Volt 2 rosszabb napom, de az se covid tünetes.

De, majd oltatom magam semmiért , mert nagy megmondó Boldogkői, akiről senki nem hallott a cirkusz előtt semmit, azt mondja. Annak, aki tömegközlekedni se engedne, mert Jesszus, mi van, ha náthás vagy, csak nem is tudsz róla 🤦🏽‍♀️ A hülyeségnek is van határa.

2022. szept. 2. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!