Mennyire nem normális a következő egy kapcsolatban?
Szülő-gyerek
Elmúltam 18 az igaz.
szóval kérdeztem anyámat hol van valami és elkezd ordítani, hogy nem tudja mert minden el van pakolva (ő szeret mindent előhagyni mert rendetlen) és mondtam ne ordibálj már a fülembe mert kb 1 méterre állt.
Itt még neki állt feljebb. de ilyen nagyon hangosan hogy megijedsz tőle megint ordít egyet... Erre találtam neki mondani, hogy ne ordítson már mert leütöm úgy, hogy kiterül. Meg hogy ilyenkor olyan mint egy idegbeteg puffancs ami majd szét robban. (tudom nem szép dolog ilyet mondani)
Erre jön azzal, hogy azt próbáljam meg, majd elvágja a torkom akkor, csak aludjak el és majd d jön és elvágj a torkom.
Nagyon elfáradt megkeseredett anyud lehet. Probald ne magadra venni. Az anyaság nem egy leányálom mint a reklámokban.
Ha szeretettel állsz felé talán visszavesz. Ilyeneket halk hangal kedvességgel le lehet szerelni
Valószínűleg frusztrálja hogy te, akit neki kellene tanítania rendezettebb vagy mint ő, aki fáradt és enervált már ehhez.
Társul hozzá egy kis lelki ismeret furdalás, a türelmetlenséged pedig nagyszerű mentő öv neki, mert ha te átmész alpáriba akkor ő is jogosan átmehet és meg van oldva a probléma, nem kell rosszul érezni magát a miatt hogy a gyereke jobban kezeli az életét mint ő maga.
Vicces, de amivel azt hiszed hogy bántod azzal pont megmented a kis lelkét, rosszabbul érezné magát ha nyugodt maradnál ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!