Röviden mi ez a Rubint-Schobert botrány?
Figyelt kérdés
Egyfolytában látom, de nem tudom most mi itt a lényeg. És, hogy mi történt.
Dávidot láttam az előbb a tv-ben.
2022. aug. 3. 17:38
1/11 anonim válasza:
Nem a lánya, hogy megbukott a töri érettségin? Vagy már azóta valami új dolog?
2/11 A kérdező kommentje:
Az szerintem egy új dolog, vagy én már nem tudom. De, asszem valami régebbi is van.
2022. aug. 3. 17:43
3/11 anonim válasza:
A Facebook-on van egy "gyűlölet" csoport ellenük mar évek óta - A nagy NorbiRéka biznisz. Most ki szeretnék deríteni végre, ki van mögötte. Ez a Dávid állítólag kideritette, Béres Alexandra all az egész mögött, ő meg termeszetesen tagadja. Az igazság majd kiderul - vagy nem. Ennyi a lényeg röviden.
4/11 anonim válasza:
Akkor nem tudom, én ezt a töri érettségis dolgot hallottam legutóbb, meg most magyarázott valamit Norbert, hogy személyiségi jogokat sért, hogy valaki nyilvánosságra hozta a dolgot, de őszintén szólva ezek valamit mindig rinyálnak, már mással nem tudnak bent maradni a médiában, csak a “bitrányaikkal”. Bár nem tudom kit tudnak érdekelni úgy őszintén ténylegesen. 😅
6/11 anonim válasza:
Na mi ez a lepontozás? A GYK-t is figyeli a Schobert-család?
7/11 anonim válasza:
#6:
Nem, arról van szó, hogy a Gy.k. nem bulvármagazin.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor úgy már kezdem érteni mivan itt.
Amúgy én is csak a töris dologról olvastam ma. De azért mondjuk erős megbukni egy töri érettségin.
Ha már ekkora elit társaság akkor legalább egy kettest kihúzhatak volna belőle.
Másikak meg lehet kenő pénzel sikerült neki.
2022. aug. 3. 19:37
9/11 A kérdező kommentje:
Pontozásban nincs benne a kezem, szóval lehet ilyen "nagy" rajongók is vannak köztünk.
2022. aug. 3. 19:37
10/11 anonim válasza:
Gondolom csak a szokásos kamu sztárbotrány, hogy köztudatban maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!