Mennyire adtak különleges nevet neked a szüleid?
Mi a keresztneved és hogy viszonyulsz hozzá?
Szerintem nekem a világ legunalmasabb nevét választották a szüleim, mert a vezetéknevem elég karakteres és flancos név nem illett volna hozzá.
Átlagos nevem van (Réka) szerintem, bár a környezetemben soha senkit nem ismertem akit így hívnak.
Semleges érzésem van a nevemmel kapcsolatban. Soha nem becéztek .
A vezetéknevem pedig totál tucatnév
Amikor a nevemet adták, a faluban csak én voltam ilyen névvel.
Utána oviban egy lány volt még, általánosban sem az osztályomban, sem a párhuzamos osztályban, középiskolában sem, főiskolán sem.
Igaz, régen volt, 69-ben születtem, Beáta, nekem különösebben nem tetszik, de megvagyok vele.
Zsolt.
Van belőlünk nem kevés az tény, de inkább ez mint valami Noel, vagy Zalán.
A mai nevek meg olyanok, amikkel gyerekként öngyilkos lettem volna...
Veronika. Régen nem szerettem, mert ez egy olyan név, amit vagy 50 féle képpen lehet becézni, és így sokszor fordult elő, hogy kisebbként olyan retardált módon hívtak, mint például Veronka, vagy Verocska.
De szerencsére, mostmár abban a korban vagyok, hogy nem adnak ilyen nyomi neveket nekem. Mostmár mindenkinek csak simán Vera vagyok.
Egyébként, eredetileg a szüleim Lucának neveztek volna, aztán az utolsó pillanatban lettem mégis Veronika.
Én is Erzsébet vagyok de én szeretem. Hozzám illik is. Ja és 23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!