Csak szerintem munkanélküli a gyakorisok 99%-a?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 21:36
11/29 anonim válasza:
Van, akinek nincs családja, és munka után itt van éjjelekig.
12/29 anonim válasza:
a legnagyobb észosztók, nonsop okoskodók fix, hogy itt lógnak apuci anyuci nyakán....
13/29 anonim válasza:
Én jelenleg egy munkahely és az egyetem kezdése között vagyok, szóval lényegében munkanélküli.
De rengeteg munkahellyel kapcsolatos kérdés van itt, mindenféle kategóriákban, aztán azokat is ki kell írnia valakinek.
14/29 anonim válasza:
Én munkanélküli vagyok, mert tanulok még. De nem biztos hogy akinek van szabadideje az munkanélküli. Lehet ugyanolyan átlagos mennyiségű mint másnak csak itt tölti a legtöbbet ezért sokszor fent van.
15/29 anonim válasza:
Az semmi, a ranglistán a nevek is mindig változnak. Minek havonta új név valakinek?
16/29 anonim válasza:
Több ezer? Kicsit használod az oldalt aztán tök hamar benne vagy a top 50 be max.
Még több 100 ember is alig van nem, hogy több ezer. Úgy hogy legtöbbeknek ki tudja mennyi felhasználója van ami valójában csak 1 et takar.
17/29 anonim válasza:
Én pl munkaidőben Gyakorizok minden nap, mivel alig van munka, és unatkozom.
18/29 anonim válasza:
Ezt így nem jelenteném ki, de azt igen, hogy ide írók egy része (főleg a kérdezővel kötekedők, nem a kérdésre válaszolók) a való életben halk szavú lúzerek, kövérek, vagy csak egyszerűen frusztráltak.
19/29 anonim válasza:
De egy nagy részük mekkora fantaszta. Kitalálja hogy ő havi 3,5 misit kereső vállalkozó, vagy 1 millás jövedelmű mérnök-informatikus, közben meg ő a 13 éves kisegítős Pistike.
20/29 anonim válasza:
Hát, én jeleleg valóban munkanélküli vagyok. 😅 De remélem, hogy ez hamarosan változni fog. Amikor volt munkám, akkor is használtam az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!