Mennyire irigykednek szerintetek az amerikaiak a magyarokra?
#20 Vicces, hogy Viktorka próbálja "erényként" beállítani a kötelességeinket.
Tekintve, hogy idővel tényleg az EU befizetőjévé kellene válnunk, ezért tolta belénk a pénzt az EU. Mondjuk attól hogy befizetők leszünk messze nem fogunk diktálni.
Másrészt milyen régiós szövetségekről beszélünk, az összes körülöttünk lévő ország utál minket mint a szart és a háta közepére kívánja a "szövetségünket".
Én pont nemrég voltam Floridában, úgyhogy egészen friss tapasztalataim vannak.
Általában ha beszélgetésbe elegyedek helyiekkel az utazásaim során, szeretem megkérdezni őket, hogy mennyit tudnak Magyarországról, ismerik-e egyáltalán.
2 azaz KETTŐ ember ismerte egyáltalán Magyarországot, és ők is annyit tudtak róla, hogy Kelet-Europában van. Kifejezetten gyakran megkaptam azt a kérdést, hogy Milyen nyelven beszélnek Magyarországon? És amikor azt válaszoltam, hogy Magyarul, akkor hitetlenkedtek, hogy "de hát most is Angolul beszélsz"
Szóval nem hiszem, hogy irigykedhetnek ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!