Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anno régen mikor először...

Anno régen mikor először mentél óvodába, te tudtad hogy hova visznek éppen?

Figyelt kérdés

Vagy csak ott közölték veled, (mint ahogy velem is) hogy "neked most itt kell maradnod" és azt sem tudtad hogy hol vagy és miért vagy ott.

Emlékszem, én ott teljesen sokkot kaptam...

2022. aug. 1. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát sokkot biztos nem kaptam, mivel nem is emlékszem az egészre. De nyilván a bátyámmal együtt vittek, vagyis tudtam, hogy ez akármi is, az élet rendje, hisz a testvéremnek is ide kell jönnie.
2022. aug. 1. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem emlékszem rá

Csak arra hogy szerettem ott lenni🤣

2022. aug. 1. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg az a kép.
2022. aug. 1. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és kezdetben rossz volt, mert nem tudtam, hova tűnt anyu. De aztán hozzászoktam, és szerintem ezzel majdnem minden gyerek így van, az első nap majdnem mindenki bőg ott.
2022. aug. 1. 13:44
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Az óvodára nem emlékszem. Az iskolában nagyon kétségbe estem az első nap reggelén, hogy egyedül leszek. Így is lett. :(
2022. aug. 1. 13:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudtam, csak utáltam ott lenni. Unalmas volt. Nappal vagy mikor volt valami szieszta idő amikor mindenkinek aludnia kellett. Pfuuu de gyűlöltem. Emlékszek rá hogy csukott szemmel ott fetrengtem és elöntött a méreg 😂 mikor lesz már végre vége?

ott jarkált köztünk az ovónő és ellenőrizte alszunk-e.

2022. aug. 1. 13:48
 7/11 Metionin ***** válasza:
93%
Igen, tudtam. 3 évesen megpróbáltak beszoktatni de nem ment, így végül 4 évesen mentem és akkor már tudatában voltam, hogy megint oda visznek és ezúttal maradni is kell. Hát, nem voltam oda a helyzetért, konkrétan elejétől fogva úgy éreztem magam, mint akit tévedésből bezártak a diliházba. Szerencsére anyám csak 6 órában dolgozott és ebéd után hazamehettem, kivéve az utolsó évet, mert az már suli előkészítő volt.
2022. aug. 1. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam inkább a bölcsi volt ilyen, emlékszem hogy az első heteket végigsírtam ott nagyjából. Pici gyerekként csak annyit értettem az egészből hogy elvisznek egy ismeretlen helyre ahol egyedül leszek, mert anyu elmegy. Attól féltem hogy sose jön vissza :D

Aztán persze hozzászoktam, így az ovi már egy fokkal könnyebben ment.

2022. aug. 1. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Mi a tanulság?

Ha lesz gyereked vidd el hamarabb az oviba és fokozatosan szoktazsd be, pl szeptemberbe kezd akkor júniustól menny el vele heti 1x majd 2x aztán 3x és maradj ott vele minél több időt.

2022. aug. 1. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván meséltek róla a szüleim hogy milyen lesz majd ha ovis leszek, úgyhogy volt valami elképzelésem róla hogy hová visznek.

Amúgy meg nem volt nagy cucc, mivel előtte bölcsis voltam. Ugyanolyan volt, csak más épületben meg más emberek között.

Bölcsibe és oviba is szerettem járni.

2022. aug. 1. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!